homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Dit worden jouw nieuwe buren! homeDNA

Dit worden jouw nieuwe buren!

29 mei 2023

Verhuizen is en blijft een spannende gebeurtenis. Je leert een nieuwe wijk kennen, welke supermarkten of scholen er in de buurt zijn en natuurlijk je nieuwe buren. Via de ‘Ontmoet je buren’ functie van het online woningdossier kunnen kopers digitaal in contact met elkaar worden gebracht.

De ‘Ontmoet je buren’ functie
De ‘Ontmoet je buren’ functie ontstaat in homeDNA, zodra er een kavelkaart geüpload is en de bouwnummers hierop aangegeven zijn.

De stand van der verkoop sluit automatisch en real time aan op de ingetekende kavelkaart. Hier wordt er gekeken naar de statussen ‘Te koop’, ‘Onder optie’ en ‘Verkocht’. De kavelkaart kan dus niet alleen maar worden ingezet tijdens de verkoop, maar vervolgens ook tijdens de kopersbegeleiding.

Kennismaken met de toekomstige buren
De kopers kunnen via hun online woningdossier de kavelkaart bekijken en zo hun toekomstige buren terugvinden. Zodra zij op het vakje van een bouwnummer klikken, verschijnt er een venster met informatie over de buren. De koper heeft de mogelijkheid om een introductietekst toe te voegen, wat een hele leuke manier is om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Het is geheel aan de kopers wat zij hierin kwijt willen.

AVG wetgeving
Uiteraard doet homeDNA er alles aan om aan de AVG wetgeving te voldoen. De koper moet dan ook eerst zelf toestemming geven om zijn/haar naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, profielfoto en een introductietekst te tonen. Zij stellen dit in via hun eigen profiel en kunnen aangeven wat wel of niet getoond mag worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw klanten? Neem dan vooral contact met ons op!
T | 010 450 63 56      E | info@homedna.nl

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.