homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates WKI HOMEDNA

Met trots kondigen we aan dat de koppeling tussen HomeDNA en het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI) verder is verbeterd en uitgebreid. Waar deze koppeling voorheen exclusief beschikbaar was voor Woningborg Toetsing en Toezicht B.V., kunnen nu ook andere kwaliteitsborgers zoals BORG KB, BORG4, The Borging Company, en uiteraard Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. hiervan gebruikmaken.

Het naleven van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) is essentieel voor de bouwsector, omdat het de kwaliteit en veiligheid van bouwprojecten waarborgt. De Wkb stelt strenge eisen aan bouwprocessen en verplicht bedrijven om gedegen kwaliteitscontroles uit te voeren en te documenteren. Dit zorgt niet alleen voor een hogere bouwkwaliteit, maar vermindert ook het risico op bouwfouten en gebreken, wat leidt tot grotere klanttevredenheid en minder juridische complicaties. Door de Wkb te volgen, kunnen bouwbedrijven aantonen dat zij voldoen aan de wettelijke voorschriften en aan de verwachtingen van klanten en toezichthouders.

Wat kan je met de HomeDNA WKI koppeling?

De nieuwe functionaliteit maakt een naadloze uitwisseling van informatie tussen verschillende systemen mogelijk. Dit stelt gebruikers in staat om binnen HomeDNA te blijven werken, terwijl ze voldoen aan de eisen van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). In een tijd waarin kwaliteitsborging steeds crucialer wordt, is deze ontwikkeling van groot belang.

Wat betekent deze verbeterde koppeling voor jou?

De verbeterde koppeling met WKI toont onze voortdurende inzet om HomeDNA te blijven verbeteren. We streven ernaar om het beste softwarepakket te bieden dat is afgestemd op jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Enkele voordelen van deze update zijn:

  • Efficiënter Werken: De geautomatiseerde koppeling synchroniseert keuringslijsten tussen HomeDNA en het WKI moeiteloos, wat dubbel werk voorkomt en tijd bespaart.
  • Compliance: Dankzij de uitgebreide koppeling kunnen alle gebruikers van HomeDNA voldoen aan de Wkb-voorschriften zonder aparte systemen voor kwaliteitsborging te hoeven gebruiken.
  • Flexibiliteit: HomeDNA biedt een alles-in-één oplossing voor het beheren en uitvoeren van keuringen, geschikt voor zowel externe kwaliteitsborgers als interne keuringen door aannemers.

We zijn verheugd om deze verbeteringen met jullie te delen en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die jullie werk gemakkelijker maken.

Wil je meer informatie over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Vul het onderstaande formulier in en we komen graag langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken:

Neem Contact Op!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.