homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates cybersecurity

Op dinsdag 18 juni vond ons webinar cybersecurity plaats, waarin onze experts inzichten gaven over hoe je je kunt beschermen tegen mogelijke cyberaanvallen. Samen met Masero Cyber Security, onze partner, hebben we besproken hoe je het risico op een aanval zo klein mogelijk kunt maken. Met de toenemende dreigingen van cyberaanvallen is het beschermen van je bedrijf en medewerkers een absolute prioriteit.

Cybersecurity Masero

Tijdens dit webinar hebben Robbert Ausems, directeur van ECI | TreeICT, en ethical hacker Nico van de Haar van partner Masero aan de hand van een praktijkcase laten zien hoe belangrijk cybersecurity is. Ze hebben inzichtelijk gemaakt welke stappen je kunt nemen om te voorkomen dat jouw bedrijf of medewerkers slachtoffer worden van cybercriminaliteit en hackers.

De presentatie van Robbert en Nico belichtte de verschillende aspecten van cybersecurity, van preventieve maatregelen tot reactieprotocollen bij een aanval. Ze bespraken ook de nieuwste trends en bedreigingen op het gebied van cybercriminaliteit, en hoe bedrijven zich hiertegen kunnen wapenen. Dit maakte het webinar bijzonder waardevol voor iedereen die zijn bedrijf beter wil beveiligen.

Webinar cybersecurity bood interactie

Een belangrijk onderdeel van het webinar was de interactieve ervaring die werd geboden. Deelnemers konden live vragen stellen aan onze experts, waardoor ze direct antwoord kregen op hun specifieke vragen en uitdagingen. Dit interactieve element zorgde ervoor dat de sessie niet alleen informatief, maar ook zeer praktisch was. Deelnemers gingen weg met concrete tips en adviezen die ze direct in hun eigen bedrijfsomgeving kunnen toepassen.

Het webinar vond plaats op dinsdag 18 juni 2024, en het was een unieke kans om waardevolle kennis op te doen over cybersecurity. Deelnemers leerden hoe ze hun bedrijf en medewerkers kunnen beschermen tegen de steeds groter wordende dreiging van cyberaanvallen. Voor degenen die het webinar hebben gemist, benadrukken we het belang om dergelijke kansen in de toekomst niet te missen. Cybersecurity is een voortdurend evoluerend vakgebied, en het is cruciaal om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en best practices.

Hoe maak je jouw bedrijf cyberveilig?

Het beschermen van jouw bedrijf tegen cyberdreigingen is geen eenmalige taak, maar een doorlopend proces. Door deel te nemen aan webinars zoals deze, blijf je op de hoogte van de nieuwste bedreigingen en leer je hoe je jouw beveiligingsstrategieën kunt verbeteren. Dit helpt je niet alleen om potentiële aanvallen af te weren, maar ook om de algehele veiligheid en weerbaarheid van je bedrijf te versterken. Zorg ervoor dat je in de toekomst dergelijke leermogelijkheden benut om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van cybersecurity te vergroten, en creëer zo een veilige en vooruitstrevende omgeving voor jouw bedrijf.

Webinar alsnog bekijken? Dat kan!

Wil jij het webinar alsnog zien? Geen probleem! Schrijf je in via de link en dan sturen wij je het webinar nog even toe.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.