homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten

Verkoop

laptop placeholder
Voorbeeld interface homeDNA software
Interface Bestellingen | homeDNA
Online Woningdossier
Interface Document Toevoegen | homeDNA
Online Woningdossier
Te koppelen met:
plug-1
plug-2

Met de module Verkoop stroomlijn je het verkoop- of verhuurproces van nieuwbouwwoningen. De inzet van enquêtes en aantrekkelijke nieuwsbrieven zorgt voor de opbouw van een kwalitatief en volledig klantenbestand. Adresgroepen maken het mogelijk om te differentiëren tussen diverse groepen geïnteresseerden en prospects persoonlijk te benaderen. HomeDNA biedt je de mogelijkheid om voortdurend te evalueren en bij te sturen, waardoor je een snelle verkoop en enthousiaste, betrokken kopers kunt bevorderen.

Product functie 1 | homeDNA

Meten is weten: de effecten van marketingacties in kaart.

Product functie 2 | homeDNA

Ken je klanten en speel in op hun wensen.

Product functie 3 | homeDNA

Werk samen met de makelaar, 24/7 de voortgang in beeld.

Prettig samenwerken met de makelaar en in het verkoopteam.

In de beginfase van een nieuwbouwproject bieden enquêtes en een locatiekaart je houvast bij marketingacties. Ook maak je eenvoudig mailings met inzichtelijke statistieken. Het handige woningdossier per klant en per pand maakt het mogelijk om met het eigen verkoopteam of in samenwerking met makelaars de verkoop of verhuur efficiënt te laten verlopen. Doordat je in één systeem werkt, zorg je ervoor dat alle betrokkenen altijd de realtime voortgang bij de hand hebben, van één of meerdere projecten. Bovendien biedt heldere klantdata je ook waardevolle inzichten voor toekomstige projecten.

De enquêtes en aanmeldformulieren stroomlijnen het proces voor de klant en het team. Bovendien is het mogelijk om met labels en adresgroepen te werken, waardoor je potentiële afnemeres kunt kenmerken en onderscheiden om hen gericht te benaderen. Wanneer na verkoop ook de module Kopersbegeleiding gebruikt wordt, lopen de klantgegevens naadloos verder in de volgende fase.

Nieuwsbrieven
Stand van de verkoop
Database
Marketinginformatie
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAOnline WoningdossierOnline WoningdossierInterface Document Toevoegen | homeDNA
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven met handige statistieken

In homeDNA maak je zelf snel en eenvoudig een aantrekkelijke nieuwsbrief op. Door te werken met adresgroepen is het mogelijk de communicatie toe te spitsen per woningtype, woonwens of welke variabele dan ook. Ook is het mogelijk om een template op maat door ons te laten verzorgen.

Dit kan een uniek nieuwsbrieftemplate per project zijn of een corporate template dat voor ieder project kan worden aangepast. Van verzonden nieuwsbrieven wordt automatisch ook een online versie gegenereerd, zodat de nieuwsbrief altijd te lezen is. Verder behoort een tell-a-friend functie tot de mogelijkheden. Hiermee kunnen geïnteresseerden de nieuwsbrief doorzetten naar vrienden en wordt dit doorgemeten in de statistieken. Nieuwsbrieven zijn direct te verzenden of vooraf in te plannen zodat de mail op strategische momenten verzonden wordt. Uitgebreide statistieken zorgen ervoor dat het bereik en de effectiviteit van een nieuwsbrief helder in beeld worden gebracht. Zo wordt evalueren en eventueel bijsturen heel eenvoudig. Alle gebruikelijke statistieken zoals gelezen, ontvangen en afmeldingen vind je in deze omgeving terug. Er is ook aandacht voor het platform, apparaat en de browser die gebruikt wordt om de mail te lezen.

Het merendeel van de e-mail wordt tegenwoordig via een smartphone of tablet gelezen. De uitgebreide statistieken maken het mogelijk om verschillen in interactie te signaleren en hier op in te spelen. Ook zijn de statistieken onmisbaar bij het uitvoeren van eventuele A/B testen. Het grote voordeel van geïntegreerde nieuwsbrieven en statistieken is dat deze ook in het vervolgtraject beschikbaar zijn in het klantdossier.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAOnline WoningdossierInterface Document Toevoegen | homeDNAOnline Woningdossier
Stand van de verkoop

Realtime stand van de verkoop

De stand van de verkoop (of verhuur) wordt in homeDNA bijgehouden, eventueel door de makelaar. HomeDNA is dus continu actueel voor alle betrokkenen. In één oogopslag zie je het aantal verkochte/verhuurde woningen, de woningen die onder optie zijn en waar bijvoorbeeld een tekenafspraak voor is gemaakt, van één of meerdere projecten tegelijkertijd. Ook kun je met instellingen de voortgang weergeven op je persoonlijke dashboard.

De makelaar of verkoopmedewerker kan alle relevante klantgegevens kwijt in een gedetailleerd klantvolgsysteem. Bovendien hoef je niet apart informatie te verzamelen voor bijvoorbeeld managementoverleg: alle bevoegden kunnen zelf inloggen om voortdurend op de hoogte te blijven van wat er speelt. Uiteraard is het ook mogelijk om een rapportage te genereren.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAOnline WoningdossierInterface Document Toevoegen | homeDNAOnline Woningdossier
Database

Een gebruiksvriendelijke, eigen database

Met de module Verkoop kun je belangstellings- of inschrijfformulieren in je eigen huisstijl plaatsen op de projectwebsite. De inschrijvingen staan dan direct in de CRM-database. Eventueel kun je bestaande bestanden met klantgegevens snel importeren. Alle gegevens kunnen eenvoudig bewerkt, gedownload en gebruikt worden.

Ieder contactmoment wordt geregistreerd. De gegevens uit eventuele ingevulde enquêtes worden ook bij de klantgegevens opgeslagen. Per klant kun je uitgebreide informatie kwijt of je kunt gespreksverslagen noteren. Wanneer een klant wordt uitgeloot voor een bepaald project, kunnen zij uiteraard aangeven of zij in een volgende fase of bij een ander project opnieuw benaderd willen worden. Je ziet altijd welke contactmomenten er zijn geweest, met wie en kan de persoonlijke voorkeuren van klanten bekijken. Ook is het mogelijk om te koppelen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld Het Nieuwbouw Platform.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAOnline WoningdossierInterface Document Toevoegen | homeDNAOnline Woningdossier
Marketinginformatie

Overzichtelijke marketinginformatie

Wanneer een project nog in voorbereiding is, kun je met marketingacties alvast geïnteresseerden verzamelen in je eigen CRM-systeem. Een locatiekaart van de geïnteresseerden en de resultaten van eventuele enquêtes bieden je inzicht in de samenstelling van de groep. Labels en adresgroepen maken het eenvoudig om iedere subgroep of zelfs iedere klant persoonlijk te benaderen.

Vanaf de start van de verkoop/verhuur is alle relevante informatie direct bereikbaar voor partijen die je daarvoor toestemming geeft. Samenwerken met een online marketingbureau, de makelaar of de overdracht naar een uitvoerend aannemer wordt daardoor heel eenvoudig. De voortgang is volledig transparant. Ook wanneer je bepaalde processen of marketingacties uitbesteedt, houd je de beschikking over je eigen klantendatabase.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk ook de andere modules en apps
Laat je overtuigen door een presentatie Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
homeDNA software
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.