homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten

Renovatie App

tablet placeholder
Voorbeeld interface homeDNA software
Interface Bestellingen | homeDNA
Interface Definitieve Koperskeuzes | homeDNA
Interface Document Toevoegen | homeDNA
Interface Woningdossier kopers | homeDNA
Te koppelen met:
plug-1
plug-2

Bij renovatie en groot onderhoud is een goed contact met de bewoners essentieel. De Renovatie App helpt bewonersconsulenten en wooncoaches bij het voorbereiden en begeleiden van renovatieprojecten. Klantgegevens per woning invoeren en bijwerken, belangrijke gegevens over de woning zelf of de bewoners noteren en het samen bestellen van bewonersopties: het kan allemaal met onze Renovatie App.

Product functie 1 | homeDNA

Eenvoudig klantgegevens ter plekke invoeren en wijzigen.

Product functie 2 | homeDNA

Gespreksverslagen invoeren voor jezelf en collega's.

Product functie 3 | homeDNA

Samen met bewoners opties bekijken en direct bestellen.

Helder communiceren en efficiënter werken

De Renovatie App is speciaal ontwikkeld voor bewonersbegeleiders en/of wooncoaches, en kan worden ingezet tijdens zowel renovatie, groot onderhoud als nieuwbouwprojecten. Een goede communicatie met de (toekomstige) bewoners is belangrijk voor het welslagen van het project. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het noodzakelijk om de juiste persoons- en contactgegevens van bewoners voorhanden te hebben, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt.

Tijdens een warme opname of een adviesgesprek kan ook de situatie ter plekke in kaart worden gebracht. Gespreksverslagen maken het mogelijk om bijzondere omstandigheden van de bewoner of rondom de woning vast te leggen voor de uitvoerende medewerkers. Bij renovatie en grootschalige verduurzaming hebben bewoners in veel gevallen ook de mogelijkheid om, tegen een eventuele meerprijs, opties te kiezen voor de afwerking van de woning. De app maakt het mogelijk om deze opties te bekijken met bewoners, en eventueel direct te bestellen.

De Renovatie App is in volledige samenhang met de andere homeDNA-tools te gebruiken, zoals de module Renovatie en de Bouwkwaliteit App. Zo kun je gebruikmaken van de nieuwsbrieffunctie voor een effectieve bewonerscommunicatie en tekeningen van de bestaande situatie laden voor de uitvoering. Heb je voor een nieuwbouwproject te maken met een doelgroep die liever tijdens een persoonlijk gesprek opties uitkiest of bestelt? Ook hiervoor is de Renovatie App te gebruiken, eventueel in combinatie met het online woningdossier als naslagwerk. Iedere organisatie heeft een eigen aanpak, en van project tot project kan het verschillen hoe de verschillende tools van homeDNA worden ingezet. Onze supportdesk denkt mee, helpt altijd met het vullen en opzetten van een eerste project, en staat ook daarna met raad en daad klaar voor jou als gebruiker.

Bewonerskeuzes
Gespreksverslagen
Klantgegevens
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAInterface Definitieve Koperskeuzes | homeDNAInterface Woningdossier kopers | homeDNAInterface Document Toevoegen | homeDNA
Bewonerskeuzes

Bewonerskeuzes

Zijn er verschillende opties voor bewoners tijdens het renovatieproces? Met de Renovatie App kun je op locatie de bewonerskeuzes doornemen en gezamenlijk te bestellen met de bewoner. Nadat alle bewonerskeuzes gekozen zijn is er een mogelijkheid om eventuele opmerkingen te verwerken en/of kan de bewoner akkoord gaan met een handtekening.

Na opslaan worden de gekozen bewonerskeuzes doorgezet naar de webapplicatie en toegevoegd aan een bestellijst. Vanaf hier kunnen de bewonerskeuzes met één handeling omgezet worden naar de meterkastlijst voor de uitvoering.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAInterface Definitieve Koperskeuzes | homeDNAInterface Document Toevoegen | homeDNAInterface Woningdossier kopers | homeDNA
Gespreksverslagen

Gespreksverslagen

Tijdens gesprekken met een bewoner van een te renoveren woning is het handig om specifieke omstandigheden rondom de woning en de bewoners te benoemen. Op die manier zijn uitvoerende collega's op de hoogte van de situatie ter plekke.

In het onderdeel gespreksverslagen maak je eenvoudig een gespreksverslag per adres/bouwnummer aan. Achteraf is dit verslag nog aan te vullen of te wijzigen. De gegevens zijn niet zichtbaar voor de bewoner.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Klantgegevens

Direct klantgegevens toevoegen en bijwerken

Met de Renovatie App voeg je ter plekke een nieuwe klant toe voor een adres/bouwnummer. Ook kun je bestaande contactgegevens van bewoners eenvoudig wijzigen en bijwerken. Op die manier zijn bewoners tijdens het renovatieproces goed bereikbaar met de juiste informatie.

Na het opslaan van de contactgegevens worden de gegevens direct gesynchroniseerd met de web-applicatie zodat de gegevens overal up-to-date zijn.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk ook de andere modules en apps
Laat je overtuigen door een presentatie Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
homeDNA software
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.