homeDNA is onderdeel van Treetop
Sluiten
afbeelding
Per 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet en daarmee de Wet kwaliteitsborging (Wkb) in werking. De Wkb vereist dat je de kwaliteitseisen kunt aantonen. De wet gaat gelden voor zowel het bouwen van nieuwe bouwwerken als voor het verbouwen van bouwwerken die aan gevolgklasse 1 voldoen. Maar wie zegt dat we dit alleen hoeven te doen zodra de Wkb in werking treedt? De klanten van homeDNA zorgen hier al jaren voor met de juiste software.

Met de Bouwkwaliteit module klaar voor de Wkb!

De totstandkoming van de nieuwe wet volgen wij al jaren op de voet, zodat ons systeem perfect aansluit op de wettelijke vereisten. Zowel de apps met checklijst- en meldingsfuncties als het online systeem helpen je bij het opstellen van een compleet dossier as built dat uiteindelijk ook kan worden overgedragen aan de koper van een woning. Los van het voldoen aan de Wet kwaliteitsborging voor het Bouwen bieden onze kwaliteits- en veiligheidschecks en meldingen je de mogelijkheid om ook andere interne processen en ketensamenwerking met partners te optimaliseren. HomeDNA legt namelijk niet alleen vast, maar maakt het ook mogelijk om op verschillende niveaus te rapporteren en te evalueren. Deze informatie geeft je de handvatten om te sturen op verbetering. Ook zonder wet zorgen de klanten van homeDNA er nu al voor dat de bouwkwaliteit tot in de puntjes wordt vastgelegd.

Voordelen en mogelijkheden met de Wkb software van homeDNA

• Het hele proces van de totstandkoming van de woning wordt helder in beeld gebracht.
• Checklijst- en meldingsfunctie.
• Je hebt minder fouten tijdens de bouw door juiste vastlegging.
• Wij koppelen met Woningborg Toetsing & Toezicht.
• Je stimuleert de kwaliteitsverbetering en zorgt voor vermindering van de faalkosten.
• Het helpt je stapsgewijs en eenvoudig met het opstellen van een deel van het as-built dossier.

Het is tijd voor actie! Wanneer start jij met de Wkb software van homeDNA? Vul onderstaand contactformulier in en wij komen graag met je in contact voor een passende oplossing.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over homeDNA of een presentatie van ons systeem aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul bovenstaand contactformulier in. Ben je een gebruiker van homeDNA en heb je vragen? Neem dan contact op via onze helpdesk. Tijdens kantooruren, van 8.30 uur tot 17.00 uur zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Contact

homeDNA
Rhijnspoor 227
2901LB Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-450 63 56
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.