homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates kopersbegeleiding Wet Kwaliteitborging

Altijd al willen weten wat de voordelen zijn van een online woningdossier en een update over de Wet kwaliteitsborging in de praktijk? Mis dan niet ons GRATIS webinar op dinsdag 25 juni! In slechts een uur krijg je een compleet beeld van onze module en ontdek je wat jouw bedrijf eraan heeft. Bouwkwaliteit is erg belangrijk voor jouw projecten.

Webinar door experts

Onze experts, Bram Theunisse en Marlissa van Kruistum, zullen je door de ins en outs van de module Kopersbegeleiding leiden. Heldere communicatie en keuzevrijheid staan hierin centraal, zodat je kopers een persoonlijke en efficiënte ervaring biedt. Je krijgt waardevolle inzichten in hoe je kopers beter kunt begeleiden en hoe een online woningdossier jouw bedrijf efficiënter kan maken.

Daarnaast zal Arjan Kleijer je alles vertellen over de Wet Kwaliteitsborging voor nieuwbouw en verbouw. Hij zal de concrete voordelen voor jouw bedrijf uitleggen en laten zien hoe je aan de nieuwe wettelijke eisen kunt voldoen. Met meer dan 150 deelnemers aan ons vorige webinar, weet je zeker dat je deelneemt aan een populaire en informatieve sessie!

Waar en wanneer?

🗓️ Datum: 25 juni 2024
🕙 Tijd: 10:00 – 11:00
💻 Plaats: Online
💸 Prijs: GRATIS!

Alles over Kopersbegeleiding en Wet Kwaliteitsborging tijdens het webinar

Tijdens het webinar heb je de kans om je vragen live te stellen aan onze experts. Dit is jouw kans om direct antwoord te krijgen op jouw specifieke vragen en uitdagingen. Door deel te nemen aan dit webinar krijg je de gelegenheid om jouw kennis te vergroten en inzicht te krijgen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kopersbegeleiding en kwaliteitsborging.

Mis deze unieke gelegenheid niet! Schrijf je nu in en zorg dat je dinsdag 25 juni vrijhoudt in je agenda. Leer alles over de module Kopersbegeleiding en blijf up-to-date over de Wet Kwaliteitsborging. Dit is een perfecte kans om je bedrijf te verbeteren en aan de nieuwste regelgeving te voldoen.

Schrijf je in via de volgende link: Inschrijven webinar.

Waarom moet je deelnemen aan het webinar?

Door deel te nemen aan dit webinar, krijg je niet alleen waardevolle informatie, maar ook praktische tips die je direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving. Zorg ervoor dat je deze kans niet mist om je kennis te vergroten en je bedrijf efficiënter en klantgerichter te maken. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van een leerzame en interactieve sessie die je helpt om kopersbegeleiding en kwaliteitsborging naar een hoger niveau te tillen.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.