homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten

Mijn Huis App

phone placeholder
Mijn Huis App
Mijn Huis App 04
Te koppelen met:
plug-1
plug-2

Helder, efficiënt en klantvriendelijk communiceren met kopers, huurders of bewoners doe je ook via de Mijn Huis App. De klant kan tijdens de kopersbegeleiding of realisatie documenten raadplegen, zijn bestellingen inzien en de planning volgen. Na de oplevering kunnen er zelfstandig servicemeldingen worden ingediend, waarvan de voortgang vervolgens handig is te volgen.

Product functie 1 | homeDNA

Inzicht in de planning, afspraken en meer via de tijdlijn.

Product functie 2 | homeDNA

Persoonlijke pushberichten en automatische reminders.

Product functie 3 | homeDNA

Bewoners maken, volgen en beheren zelf onderhoudsmeldingen.

Korte lijnen met de klant

Met de Mijn Huis App wordt informeren en onderhouden van contact met de klant, tijdens nieuwbouw of een renovatie, heel eenvoudig. De app kan voorzien worden van verschillende functionaliteiten uit het woningdossier, zodat de klant de belangrijkste onderdelen altijd op zak heeft. De app fungeert, naast het woningdossier, als duidelijke basis voor de informatie over zijn of haar woning gedurende het hele bouwproces. Hierdoor is de voortgang gemakkelijk te volgen, zijn documenten altijd en overal te raadplegen en weet de klant waar hij/zij aan toe is. Een vergrote klanttevredenheid, omdat de klant meer betrokken en persoonlijk benaderd kan worden.

Het informeren van de klant tijdens het bouwproces kan met de Mijn Huis App op verschillende manieren. In de app kunnen bijvoorbeeld veelgestelde vragen worden opgenomen, die het antwoord kunnen geven op algemene of veelvoorkomende onduidelijkheden over het proces. Met nieuwsberichten kunnen hoogtepunten of noemenswaardige ontwikkelingen worden vermeld, om de klant op de hoogte te houden. Heb je van je organisatie standaard documenten over instructies, spelregels bij het bestellen van meer- en minderwerk of handleidingen? Ook deze kunnen in de Mijn Huis App beschikbaar worden gesteld.

De Mijn Huis App maakt het mogelijk om snel contact te leggen met de klant, op persoonlijk niveau. Individuele berichten, of berichten aan een gerichte groep klanten, kunnen worden verstuurd met (push)berichten. Ook de persoonlijke afspraken van de klant zijn in de app te raadplegen, onder andere op de tijdlijn.

Dashboard
Pushberichten
Tijdlijn
Veelgestelde vragen
Reparatiemelding
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAOnline WoningdossierOnline WoningdossierInterface Document Toevoegen | homeDNA
Dashboard

Altijd op de hoogte via het dashboard

Door middel van het dashboard bied je de koper of bewoner snel inzicht in de beschikbare functionaliteiten van de app en ongelezen items of openstaande actiepunten. Per onderdeel ziet de klant in één oogopslag of er bijvoorbeeld nieuwe toevoegingen zijn aan het woningdossier of dat er op bepaalde onderdelen nog een actie of reactie gevraagd wordt.

De belangrijkste onderdelen van het woningdossier zijn via het dashboard te benaderen. Ook ziet de klant welke actiepunten er zijn bij een bepaald onderdeel, zoals offertes die nog beoordeeld moeten worden en nieuwe documenten die zijn toegevoegd. Ook ziet de klant of er ongelezen persoonlijke berichten of nieuwsberichten zijn. Na de oplevering ziet de koper of bewoner hier ook of er nog een actie nodig is op een afspraakvoorstel of een verzoek voor informatie.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAOnline WoningdossierInterface Document Toevoegen | homeDNAOnline Woningdossier
Pushberichten

Pushberichten ontvangen

Je kunt snel en eenvoudig persoonlijke pushberichten en reminders versturen naar de Mijn Huis App. Met deze berichten kun je de koper, huurder of bewoner herinneren aan een aankomende afspraak of hen vragen te reageren op een nog openstaande actie. De pushberichten worden bediend en ingesteld via een dashboard in de webomgeving./p>

In de webomgeving is het bericht van een titel en inhoud te voorzien. Vervolgens kun je de ontvangers selecteren. Je kunt hierbij gebruik maken van een filter om een specifieke klant te zoeken of om een groep klanten van bijvoorbeeld een bepaald woningtype of een adresgroep selecteren. Het pushbericht is dus naar één of naar meerdere klanten tegelijkertijd te sturen. In de webomgeving zijn altijd de reeds verzonden berichten terug te bekijken. In de app komen de pushberichten binnen in het onderdeel 'Berichten' en zijn daar door de klanten te bekijken. Ongelezen berichten zijn gekenmerkt. Nadat ze gelezen zijn, verdwijnt het kenmerk weer, zodat alleen de actuele berichten duidelijker naar voren komen.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAOnline WoningdossierInterface Document Toevoegen | homeDNAOnline Woningdossier
Tijdlijn

Heldere tijdlijn

Het proces, van a tot z, helder weergegeven in een overzichtelijke tijdlijn. Het biedt de klant houvast in een voor hem/haar vaak ingewikkeld traject. De tijdlijn is flexibel in te delen en ook tijdens het proces nog uit te breiden met nieuwe items. Een actuele totaalplanning voor iedere klant op maat.

Hoogtepunten of algemene data die voor alle woningen in het project van toepassing zijn, hoeven slechts eenmaal te worden ingevuld en tonen dan automatisch voor alle klanten. Daarnaast is de tijdlijn te voorzien van de individuele afspraken van een klant, zodat de tijdlijn uiteindelijk een persoonlijke agenda of planning vormt. De dag van vandaag wordt op de tijdlijn duidelijk aangegeven, zodat snel opgezocht kan worden wat er binnenkort op het programma staat of wat de eerstvolgende afspraak is. Door het gebruik van pakkende pictogrammen worden de items op de tijdlijn nog extra verhelderend weergegeven.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Voorbeeld interface homeDNA softwareInterface Bestellingen | homeDNAOnline WoningdossierInterface Document Toevoegen | homeDNAOnline Woningdossier
Veelgestelde vragen

Informeer de gebruiker met veelgestelde vragen

Ook het onderdeel "Veelgestelde vragen" uit het woningdossier is toegankelijk via de Mijn Huis App. Hier kun je alle veelvoorkomende vragen rondom aankoop, realisatie, oplevering, reparatie of renovatie per rubriek invoeren en beantwoorden. Zo bied je kopers en bewoners op ieder moment laagdrempelig houvast in het proces en weten alle partijen waar zij aan toe zijn.

Wat voor professionals in bouw, ontwikkeling en onderhoud voor zich spreekt, is voor een koper of bewoner niet altijd voor de hand liggend. Procedures rondom meer- en minderwerk, oplevering en de garantieperiode kun je helder uitleggen en weergeven in de veelgestelde vragen sectie. Dit onderdeel van het woningdossier is ook te benaderen via de Mijn Huis App. Zo verschaf je op ieder moment, ook 's avonds en in het weekend, duidelijkheid aan de woonconsument en voorkom je dat medewerkers veelvuldig dezelfde vragen moeten beantwoorden.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk andere modules
laptop
Reparatiemelding

Reparatiemelding aanmaken

Na oplevering kan de Mijn Huis App ingezet worden voor het melden en afhandelen van reparatiemeldingen, die binnen de garantie vallen of in opdracht zullen worden uitgevoerd. Door de gebruiksvriendelijke menustructuur is de klant in staat om snel en eenvoudig zijn meldingen door te geven aan de serviceafdeling.

Er kan een afbeelding en een omschrijving van het probleem worden toegevoegd en de locatie kan op plattegrond worden aangegeven. De klant kan ook zijn voorkeurstijden opgeven voor de reparatie die eventueel ingepland gaat worden. Wanneer de klant meerdere meldingen achter elkaar maakt, dan blijven bij de volgende meldingen de voorkeurstijden onthouden. Wel zo makkelijk! Nadat de melding is ingediend en in behandeling is genomen, houdt de app de klant op de hoogte van de voortgang. De melding krijgt een herkenbare status met icoon. Zo is het voor de klant altijd helder in welke fase het serviceverzoek zich bevindt. Indien er van de klant een actie nodig is, zoals het geven van wat aanvullende informatie over de melding of het accepteren of weigeren van een afspraakvoorstel, laat de app dit duidelijk zien. Het onderdeel geeft aan hoeveel acties er zijn en bij welke melding. Een goede interactie met de klant, door middel van een eenvoudige app, zorgt voor een snellere afhandeling van de reparatiemeldingen en een kortere doorlooptijd.

Lijn doodle met pijl Label lees meer Label lees minder
Bekijk ook de andere modules en apps
Laat je overtuigen door een presentatie Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
homeDNA software
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.