homeDNA is onderdeel van Treetop
Sluiten
homeDNA en U-lab

Hét integrale systeem voor alle klant- en kwaliteitsprocessen

Maar liefst 25 jaar ervaring en expertise in de vastgoedsector... zo is homeDNA is ontstaan! Het uitgangspunt hierbij is kort maar krachtig: "Contact met de klant en samenwerking tussen alle betrokken partijen kan veel eenvoudiger en efficiënter in het digitale tijdperk." Door onze gebruikersgroei en maandelijkse software-updates is homeDNA uitgegroeid tot hét integrale systeem voor alle klant- en kwaliteitsprocessen in de bouw. Uniek is het brede scala aan koppelingen met bestaande pakketten dat homeDNA biedt. Hierdoor kunnen onze gebruikers hun eigen werkwijze aanhouden. We hebben natuurlijk alle koppelingen met de veelgebruikte pakketten in de markt, waaronder KYP, KRAAN Kopersbeheer, Het Nieuwbouw Platform en Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is homeDNA ook onderdeel van Treetop, wat de sterkste software en IT-oplossingen voor de bouw samenbrengt. Maar wist je ook dat wij de eerste marktpartij waren die koppelde met Woningborg begin 2020?
Wij helpen jou vooruit
persoon
Ellenoor van der Knaap Implementatie
1494405057phpQuKNPv
Vivian de Zwart Supportmedewerker
1494404967php71FDg2
Eileen van Galen Implementatie en ontwikkeling
1572450949lieg
Christiaan Vlieg Supportmedewerker
1605799213aomi Andringa
Naomi Andringa Marketing & Communicatie Coördinator
1494404903phpsblNpy-1
Susan van Beek Directeur / Commercie
1494405138php2cizTJ
Bart Jansen Technische partner
1494405111phpuqTBXu
Sjoerd Loeve Lead developer
1494405161phppFisq6
Sal van Naarden Developer
Sam van der Greft
Onze drie geboden
Van gebruikers, voor gebruikers.

Gebruikerservaringen vormen onze inspiratiebron. Zo vertalen wij praktijksituaties naar oplossingen en blijft homeDNA actueel. Alle gebruikers profiteren van elkaars inbreng en ideeën. Als gebruiker hoor je iedere maand welke optimalisatie er is doorgevoerd.

Ontzorgen tijdens implementatie en daarna.

Wanneer je start met homeDNA, helpen wij je de overstap te maken, door het vullen van projecten en het geven van trainingen. Daarnaast is er een uitgebreide handleiding met video’s. Ook na implementatie staan wij voor je klaar. Wij zijn pas tevreden als jij het bent.

Online efficiëntie én persoonlijk contact

Digitale oplossingen bevorderen persoonlijk klantcontact en een goede onderlinge communicatie. Door goede informatie weet iedereen de stand van zaken en de nieuwe actiepunten. Daardoor heb je meer tijd voor kwalitatief klantcontact en interne optimalisatie.

Jouw koper staat centraal

De ruggengraat van homeDNA is het online woningdossier. Per pand en per klant kunnen de gemachtigden alle data in dit dossier raadplegen. Het dossier wordt opgebouwd door de vijf modules van homeDNA en bijhorende apps. Deze beslaan het complete bouw- en ontwikkelproces, zodat je niets anders meer nodig hebt. Dit betekent een naadloze ervaring voor de koper en een efficiënt proces voor de organisatie en haar partners.

Lijn doodle met pijl Label voor de lijn doodle
1492516923phpgAfesj
Wij lopen voorop in veelgebruikte koppelingen
Contact

homeDNA
Rhijnspoor 227
2901LB Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-450 63 56
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.