homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten

Successen van onze klanten!

Ontdek hoe bouw- en ontwikkelbedrijven zoals die van jou successen boeken met homeDNA. Hieronder lees je alle klantverhalen.

Talen is enthousiast!

Talen is enthousiast over de module van homeDNA, want bij renovatie en groot onderhoud is goed contact met de bewoners essentieel. De bijhorende apps helpen de bewonersbegeleiders van de opdrachtgever en uitvoerders van Talen bij het voorbereiden en begeleiden van renovatieprojecten. Ze kunnen klantgegevens per woning invoeren en bijwerken, belangrijke gegevens over de woning zelf of de bewoners noteren, én samen bewonersopties bestellen.

Ralph van den Heuvel Manager Interne Organisatie

De woonconsument zit deels zelf aan de knoppen!

Het online woningdossier van homeDNA is compleet en sluit aan op ons gehele proces. Voor de realisatiefase is de Bouwkwaliteit App, waarmee we eenvoudig meldingen kunnen doorgeven aan leveranciers. Ook kunnen we onze eigen kwaliteits- en veiligheidschecklijsten er digitaal mee opnemen. Voor onze klanten is er o.a. een persoonlijk dossier voor belangrijke informatie, de voortgang van de bouw en het indienen van opleverpunten en servicemeldingen. Oftewel, de woonconsument zit deels zelf aan de knoppen!

Benno van Dam ERA Contour
Laat je overtuigen door een presentatie Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.