homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates De dag van….. Eileen van Galen homeDNA

De dag van….. Eileen van Galen

04 juni 2019

In deze nieuwe “De dag van…” komt een bekend gezicht voor onze gebruikers aan het woord, namelijk Eileen van Galen. Eileen is nauw betrokken bij de implementatie van homeDNA bij onze gebruikers en productontwikkelaar. Geen dag is voor haar hetzelfde, omdat zij veel bij onze gebruikers op locatie te vinden is. Daarom deze keer een dynamisch fotoverslag van een werkdag van Eileen (op 23 mei jl.).

Om 8.00 uur vertrek ik deze dag van huis, op weg naar een afspraak in Amsterdam. Onze gebruikers zitten door het hele land, dus soms moet ik al vroeg de deur uit. Dat valt vandaag gelukkig mee.

9.30 uur: Helaas kom ik onderweg wat file tegen, maar ik ben vandaag niet alleen op stap. Lead developer Sjoerd schuift namelijk vandaag ook aan. De weg er naartoe geeft ons gelukkig ook de gelegenheid om nog wat zaken te bespreken.

Om 10.00 uur arriveren we bij Hattelli voor een overleg over het bouwen van een koppeling met een 3D-platform. We overleggen met zijn allen hoe het stroomschema moet gaan lopen. Waar beginnen de rollen en functies van de verschillende partijen, op welk moment komt de wooncoach in beeld en wat zijn dan de vervolgstappen? Ook heel belangrijk: waar in het systeem, en op welk moment, bieden we bepaalde informatie aan. Pas als alles goed in kaart is gebracht, gaan we aan de slag met het ontwikkelen.

Om 12.50 uur ben ik weer terug op kantoor. Eerst even gezond lunchen met de collega’s!

15.00 uur: Deze middag ben ik lekker even op kantoor om mijn mail te beantwoorden en even bij te praten. Vanaf mijn werkplek heb ik een prachtig uitzicht over Rotterdam. De dag ervoor was ik jarig. De ballonnen zijn wel gezellig, dus ze mogen nog wel even blijven.

17.30 uur: Aan het eind van de werkdag gaan Susan en ik samen naar het feest ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van onze gebruiker VORM in onze hometown Rotterdam. Gefeliciteerd! We maken een mooie boottocht op de “Ocean Diva” met om 19.00 uur een champagne moment.

20.30 uur: wat wil je nog meer: heerlijk varen over de Maas met de skyline op de achtergrond. En het weer werkt ook volop mee.

20.45 uur: Nog even swingen met muziek van The Kik en Lee Towers.

22.10 uur: Het laatste rode stoplicht voordat ik thuis ben. Morgen weer een dag!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.