homeDNA is onderdeel van Treetop
Sluiten
Nieuws en updates Check, dubbel check!

Check, dubbel check!

20 mei 2020

Steeds meer van onze gebruikers hebben het onderdeel ‘checklijsten’ ontdekt. Hoe werkt deze functie en nog belangrijker: wat zijn de voordelen?

Voor kwaliteit en veiligheid op de bouwplaats
De checklijstfunctie is een integraal onderdeel van de module Bouwkwaliteit, de Bouwkwaliteit App en de module Renovatie & Groot Onderhoud. Dit is dé manier om kwaliteit en veiligheid gestructureerd te bewaken. De checklijsten zijn in te vullen via de Bouwkwaliteit App en kunnen gekoppeld worden aan een bouwnummer of een locatie op een overkoepelende plattegrond. Na het invullen kun je de checklijsten gebruiken voor evaluaties, en zijn deze per bouwnummer weer op te vragen en in te zien.

Concept
Een checklijst in etappes invullen is natuurlijk ook geen probleem: je kunt ook een concept opslaan in de app. Kom je bepaalde zaken tegen die extra uitleg of aandacht vragen? Je kunt foto’s en opmerkingen toevoegen aan de checklijst of een melding maken. De kwaliteits- of veiligheidsmelding is dan direct gekoppeld aan de checklijst. Verder is het mogelijk om een vraag toe te voegen met een tekenveld. Hiermee kun je een checklijst in de app laten ondertekenen ter officiële bevestiging.

Wkb-proof
De Checklijsten App is er uiteraard voor de uitvoerder, maar ook voor externe partijen zoals leveranciers en externe kwaliteitsborgers. Met het oog op de aankomende Wet Kwaliteitsborging, wordt het op deze manier nog gemakkelijker om de kwaliteit van het gemaakte werk te borgen.

Contact

homeDNA
Rhijnspoor 227
2901LB Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-450 63 56
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.