homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Breng je project tot leven met een kavelkaart homeDNA

Breng je project tot leven met een kavelkaart

19 augustus 2019

Heb je een project in verkoop, en wil je graag beleving en inzicht bieden aan geïnteresseerden op je projectwebsite? In de module Verkoop kun je gebruikmaken van een zogenaamde kavelkaart. De kavelkaart helpt je bij het visualiseren van het (deel)project. Je maakt de kavelkaart zelf in homeDNA aan met behulp van een plattegrond of impressie in vogelvlucht van het project. Je bepaalt zelf welke woningen je wilt tonen op de kavelkaart.

Je kunt zelf de omtrekken van een kavel, appartement of woning aangeven op de afbeelding en koppelen aan een bouwnummer. De makelaar of verkoopadviseur onderhoudt zoals je gewend bent contact met geïnteresseerden en optanten. Veranderen zij iets aan de verkoopstand van een woning? Dan verandert de kavelkaart realtime mee: verkochte woningen worden rood aangeduid, woningen onder optie kleuren oranje en woningen die nog beschikbaar zijn, worden aangegeven met de kleur groen. Het plaatsen van de kavelkaart op de projectwebsite vindt plaats door middel van een API (koppeling). Wanneer de kavelkaart is aangemaakt, wordt deze ook getoond in je eigen gebruikersomgeving bij verkoopoverzicht. Daar zie je dus in één oogopslag hoe de stand van zaken is.

Ben je al gebruiker van homeDNA en wil je de kavelkaart ook gaan inzetten voor je projecten? Ons supportteam helpt je graag verder. Wil je meer weten over de module Verkoop en/of over onze andere modules? Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij nemen graag de tijd om je organisatie beter te leren kennen en lichten je graag voor over één of meerdere onderdelen van ons systeem.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.