homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten

Renovatie & Groot onderhoud voor gevorderden

Of het nu gaat om een kleinschalige renovatie van een bestaand pand of juist een grootschalige locatie, bij een renovatie komt heel wat coördinatie kijken. Het is van groot belang om goed overzicht te hebben van de bestaande situatie én de nieuwe situatie. Ook speelt een goede communicatie met eventuele bewoners, eigen medewerkers en onderaannemers een grote rol bij het slagen van een project. Tijdens deze training leer jij alle fijne kneepjes om goede communicatie en efficiëntie te waarborgen.

Details

Wat gaan we doen?

De basis functionaliteiten van de module Renovatie & Groot onderhoud zijn bij start van deze training een ‘must’! Tijdens de training delen we alle ins en outs die je moet weten en de slimme functies om het optimale uit de software te halen. Na de training ben je een echte pro en heeft de module voor jou geen geheimen meer.

Het programma van de training

Een middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Door middel van deze klassikale training leren onze gebruikers alle fijne kneepjes van de Renovatie module.

Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.

12:45 - 13:00 Welkom
13:00 - 14:30 Praktijk
14:30 - 14:45 Pauze
14:45 - 16:00 Praktijk
Laat je overtuigen door een presentatie Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.