homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten

Service & Onderhoud voor gevorderden

De servicefase is bij uitstek een periode waarin een blijvende indruk wordt achtergelaten bij de klant. Met heldere procedures voor de klant, de eigen organisatie en partners zoals leveranciers, kunnen reparatiemeldingen snel worden afgehandeld. Doordat alle gegevens in één systeem worden geregistreerd, signaleer je tijdig terugkerende knelpunten. Tijdens deze training leer jij alle fijne kneepjes van de module Service & Onderhoud.

Details

Wat gaan we doen?

De basis functionaliteiten van de module Service & Onderhoud zijn bij start van deze training een ‘must’! Tijdens de training delen we alle ins en outs die je moet weten en de slimme functies om het optimale uit de software te halen. Na de training ben je een echte pro en heeft de module voor jou geen geheimen meer.

Het programma van de training

Een middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Door middel van deze klassikale training leren onze gebruikers alle fijne kneepjes van de Service module.

Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.

08:45 - 09:00 Welkom
09:00 - 10:30 Praktijk
10:30 - 10:45 Pauze
10:45 - 12:00 Praktijk
Laat je overtuigen door een presentatie Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.