homeDNA is onderdeel van Treetop
Sluiten

Kopersbegeleiding voor gevorderden

Communiceren met jouw kopers/bewoners? De module Kopersbegeleiding is dé plek waar de nieuwsbrieven worden gemaakt, berichten naar de klanten worden gestuurd, maar ook waar zij hun opties kunnen bestellen. De module Kopersbegeleiding heeft nog meer in petto. Tijdens deze training leer jij alle fijne kneepjes van het vak.

Details

Wat gaan we doen?

De basis functionaliteiten van de module Kopersbegeleiding zijn bij start van deze training een ‘must’! Tijdens de training delen we alle ins en outs die je moet weten en de slimme functies om het optimale uit de software te halen. Na de training ben je een echte pro en heeft de module voor jou geen geheimen meer.

Het programma van de training

Een middag uit de waan van de dag om je kennis bij te spijkeren in de schoolbanken! Door middel van deze klassikale training leren onze gebruikers alle fijne kneepjes van de Kopersbegeleiding module.

Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De gehele training wordt verzorgd.

08:45 - 09:00 Welkom
09:00 - 10:30 Praktijk
10:30 - 10:45 Pauze
10:45 - 12:00 Praktijk
Laat je overtuigen door een presentatie Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
Contact

homeDNA
Rhijnspoor 227
2901LB Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-450 63 56
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.