homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
WKI HomeDNA

HomeDNA koppeling met WKI

We hebben fantastisch nieuws! Dankzij de recente update van homeDNA hebben we een grote vooruitgang geboekt in de kwaliteitsborging van bouwprojecten. We zijn blij te kunnen melden dat we de bestaande koppeling met het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI) verder hebben uitgebreid!

WKI en HomeDNA


Met trots presenteren we de verbeterde koppeling tussen HomeDNA en het Woningborg Kwaliteitborging Instrument (WKI). Tot nu toe was deze koppeling alleen beschikbaar voor Woningborg Toetsing en Toezicht B.V., maar vanaf nu kunnen ook andere kwaliteitsborgers, waaronder BORG KB, BORG4, The Borging Company, en uiteraard Woningborg Toetsing en Toezicht B.V., gebruikmaken van deze functionaliteit in HomeDNA.

Wat kan de koppeling?

Deze uitbreiding maakt het mogelijk om naadloos informatie uit te wisselen tussen verschillende systemen. Hierdoor kunnen
gebruikers binnen HomeDNA blijven werken terwijl ze voldoen aan de eisen van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Dit is essentieel in een tijd waarin kwaliteitsborging steeds belangrijker wordt.

Wat betekent dit voor jou?

Het beschikbaar stellen van deze vernieuwde koppeling laat zien dat wij bij HomeDNA blijven werken aan ons product. Wij willen
jou het beste softwarepakket geven voor jouw bedrijf specifiek. Hieronder een aantal voordelen die voor jou gaan gelden:

We zijn verheugd om deze verbeteringen met jullie te delen en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die jullie werk gemakkelijker maken.

Wil jij meer informatie over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Vul onderstaand formulier in en dan komen wij langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken:

Neem contact op!

 

 

Ga jij voor efficiëntie en effectiviteit op de werkvloer?

Kom vandaag nog in actie en geniet van de voordelen die HomeDNA jouw bedrijf te bieden heeft. Neem gerust contact met ons op voor een adviserend gesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!

Neem contact op!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.