homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Veelgestelde vragen homeDNA

ECI | Treetop academie

ECI | Treetop academie

Wij zijn jouw opleider in bouwsoftware!

De treetop academie is live! Wij zijn jouw opleider in bouwsoftware. Bij de academie kunnen mensen samenkomen en ervaren hoe je het optimale uit de systemen kunt halen. Waarom onze trainingsprogramma’s zo effectief zijn? Omdat ze worden ingevuld door onze eigen medewerkers die er dagelijks mee werken, mensen met een berg aan kennis en ervaring op het gebied van de systemen. Ze helpen je graag met persoonlijke begeleiding en herkenbare praktijkvoorbeelden. Zo haal je zeker weten alles uit je homeDNA applicatie.

Wat je op de trainingsdag leert,
pas je diezelfde dag nog toe!

Wil je je kennis over HomeDNA opfrissen of ben je een nieuwe gebruiker van ons systeem? Volg dan een van onze trainingen over HomeDNA! Kies voor een goed verzorgde leerzame training, zodat jij jouw organisatie verder kan helpen om efficiënter en slimmer te werken. Je kunt kiezen uit de training Bouwkwaliteit, waarbij je leert hoe je het beste de kwaliteit op de bouw kunt vastleggen met de module Bouwkwaliteit, maar ook hoe je het maximale uit HomeDNA kunt halen. Met tips & tricks zorgt onze trainer ervoor dat jij zo goed mogelijk vooruitgeholpen wordt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Opleidingslocatie
Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De vestiging is goed te bereiken met het openbaar vervoer en auto en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Fokkerstraat 31, 3905 KV Veenendaal.

Online-trainingen
Een training online volgen? Dat kan natuurlijk ook. Zo kun je vanaf je (thuis)kantoor kennis opdoen.

Kijk hier voor het totale trainingsaanbod met klassikale en online trainingen!

 

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.