homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Zo zet Talen homeDNA in

Zo zet Talen homeDNA in

30 januari 2020

Talen Vastgoedonderhoud gebruikt de Module Renovatie & Groot Onderhoud voor haar projecten, zoals een groot renovatieproject in Emmeloord. Hier geeft Talen vier flats een toekomstbestendige update.

All-electric
Aan de Urkerweg in Emmeloord staan vier flats. Hulkesteijn, Nijenbeek, Verlehorst en Old Putten. Zij vormen een omvangrijke klus waarbij de woningen aan de buitenzijde volledig worden vernieuwd. Ook worden de flats aardgasvrij en daarmee all-electric, waarbij de elektriciteit duurzaam wordt opgewekt. De partijen Martini Architekten, Trecodome en Talen Vastgoedonderhoud voeren dit unieke onderhouds- en verduurzamingsproject uit.

Bewonerscontact
Talen is enthousiast over de module van homeDNA, want bij renovatie en groot onderhoud is goed contact met de bewoners essentieel. De bijhorende apps helpen de bewonersbegeleiders van de opdrachtgever en uitvoerders van Talen bij het voorbereiden en begeleiden van renovatieprojecten. Ze kunnen klantgegevens per woning invoeren en bijwerken, belangrijke gegevens over de woning zelf of de bewoners noteren, én samen bewonersopties bestellen.

Kwaliteitsborging in beeld
Talen Vastgoedonderhoud heeft onderstaande illustratie gemaakt om te laten zien hoe het digitale proces werkt!

Talen proces homeDNA

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.