homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Wij koppelen met SWK!

Wij koppelen met SWK!

25 oktober 2021

SWK bekend om haar Garantie- en waarborgregeling, heeft een koppeling met homeDNA! De koppeling met homeDNA en SWK zorgt ervoor dat als een woning is opgeleverd de algemene bouwnummergegevens, inclusief een verkort Proces verbaal van Oplevering, automatisch worden doorgestuurd naar SWK.

Voorheen ging dit altijd op papier, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Nu de verwerking van de oplevering automatisch gaat, is de administratie altijd up-to-date. Dat levert aannemers een enorme tijdswinst op.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Nadat de koppeling is geactiveerd, worden opgeleverde bouwnummers elke nacht aan SWK aangeleverd. Er wordt automatisch een bericht verstuurd naar SWK, waardoor de woning in hun systeem wordt afgemeld. Wil je liever dat de gegevens op een zelf gekozen moment worden gesynchroniseerd? Dan kun je klikken op de knop ‘Nu synchroniseren’. De gegevens van het project worden dan direct bij SWK aangeboden en door SWK verwerkt.

Bij VORM en ERA Contour draaien de eerste projecten al met de koppeling en de resultaten zijn zeer positief!

Toekomstige ontwikkelingen SWK
Deze eerste koppeling is mogelijk omdat SWK grote stappen aan het maken is in de digitalisering van haar bedrijfsprocessen. Op termijn wordt door SWK ook op andere processen een koppeling voorzien, denk aan het verwerken van de koop-/aannemingsovereenkomsten en de verwerking van meer- en/of minderwerk. Los van deze koppelingen is SWK nu ook aan het testen met het portaal voor SWK deelnemers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Uniek is het brede scala aan koppelingen met bestaande pakketten dat homeDNA biedt. Hierdoor kunnen onze gebruikers hun eigen werkwijze aanhouden. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over! info@homedna.nl | 010 450 63 56.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.