homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Voor wie is homeDNA?

Voor wie is homeDNA?

22 januari 2018

Al ruim een jaar voeren wij onze vernieuwde naam: homeDNA, hét online woningdossier. Een term die de lading dekt, want geen ander systeem biedt vergelijkbare functionaliteiten in alle fasen van het bouwproces. HomeDNA is er voor de verkoop- tot en met de garantieperiode, van nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Juist het brede karakter van ons woningdossier roept echter soms ook vragen op: voor wie is homeDNA nu precies en welke partijen kunnen er allemaal mee aan de slag? Om dit te verhelderen, onderscheiden wij drie verschillende (hoofd)doelgroepen, namelijk ontwikkelaars, (ontwikkelende) aannemers en beheerders.

Voor ontwikkelaars

Voor ontwikkelaars geeft het uitgebreide, eigen CRM-systeem grip op het verkoopproces van nieuwbouwwoningen. Zo leggen organisaties een stevige basis voor een succesvol verloop van deze fase en een vlotte verkoop. Een belangrijk voordeel is dat er met de makelaars in hetzelfde systeem wordt gewerkt en dat de gegevens uit de verkoop naadloos kunnen worden meegenomen naar de kopersbegeleidingsfase.

Voor (ontwikkelende) aannemers

Voor aannemers is homeDNA een integraal CRM én ERP-systeem, met een eigen omgeving voor de klant tijdens kopersbegeleiding, realisatie en garantie. Iedere medewerker en partner van de organisatie heeft zijn of haar eigen rol en werkomgeving, met de bijbehorende rechten. Prettig samenwerken en sturen op kwaliteit wordt daardoor heel eenvoudig.

Voor renovatiebedrijven, woningcorporaties en beheerders

Voor beheerders en onderhoudsbedrijven faciliteert homeDNA een doelmatige en klantvriendelijke afhandeling van servicemeldingen, maar ook de begeleiding van grootschalige onderhoudsprojecten. Je hebt grip op alle woningen in de portefeuille en werkt op een efficiënte wijze samen met partners en kopers of huurders.

Ook voor partners in de keten

Bovengenoemde partijen zijn onze specifieke doelgroepen, maar ook voor partners in het proces zoals makelaars, onderaannemers, leveranciers en showrooms biedt de inzet van homeDNA veel voordelen. Zij communiceren op een gestroomlijnde wijze met hun opdrachtgevers of indien gewenst direct met kopers. Alles dat een specifieke woning of een project aangaat, wordt vastgelegd en is voor iedereen in hun eigen rol met bijbehorende rechten te raadplegen.

En de klant?

Eén belangrijk type gebruiker van ons systeem komt in dit lijstje niet aan de orde: de koper/eigenaar of huurder van een woning. Toch staat juist de particulier direct én indirect centraal in onze werkwijze. Direct, omdat het woningdossier en de apps intuïtief en inzichtelijk zijn en ervoor zorgen dat klanten op een prettige manier kunnen communiceren over alles dat hun woning betreft. En ook op indirecte wijze: een efficiënte afhandeling van alle processen achter de schermen faciliteert het realiseren van een optimale kwaliteit en een hoog serviceniveau ten opzichte van de klant.

Heb je vragen over één of meerdere onderdelen van ons systeem of mogelijke koppelingen met andere software? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor ondersteuning van de specifieke werkwijze in jouw organisatie? Wij wisselen graag geheel vrijblijvend van gedachten met je. Neem gerust contact met ons op.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.