homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Update maart 2023

Update maart 2023

14 maart 2023
Elke vier weken wordt de webapplicatie van homeDNA geüpdatet. Hiermee worden onder andere nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld.

Voor de maand maart zijn er dan ook weer een aantal mooie functionaliteiten live gegaan.

Module Verkoop

Reden staken interesse: wanneer de verkoopstatus van een klant verandert naar ‘Niet geïnteresseerd’ dien je een reden staken interesse in te vullen. Hier zijn twee redenen aan toegevoegd: ‘Woning doorverkocht’ en ‘Wijziging van huurder’.

Module Kopersbegeleiding

Externe showroom Uw Huis, Uw Wensen (UHUW): bij het ontwikkelen van homeDNA proberen we waar mogelijk de verbinding te zoeken met andere partijen, zodat jullie en de klanten zo efficiënt mogelijk kunnen werken in het systeem. Met deze koppeling kunnen jouw kopers via het woningdossier inloggen in het portaal van UHUW. De gekozen producten worden automatisch via UHUW verwerkt in het woningdossier.

Module Bouwkwaliteit

Meterkastlijst filteren op categorie: via Verkoop > Meterkastlijst overzicht kun je filteren op categorie.
Productomschrijving wordt getoond bij Meterkastlijst: ook zie je bij de Meterkastlijst vanaf nu de productomschrijving. Zodra je op een product klikt wordt dit getoond met toelichting, commerciële omschrijving en de technische omschrijving. Deze regel kun je in en uitklappen.

Module Renovatie & Groot onderhoud

Vastleggingen categorieën: via Vastleggingen categorieën is de hoofdcategorie toegevoegd aan het overzicht. Daarbij wordt er ook onderscheid gemaakt met kleuren, zodat je duidelijk ziet wat hoofd- en sub categorieën zijn.
Vastleggingen downloaden: via Kwaliteit > Vastleggingen kun je de gemaakte vastleggingen downloaden. Hier kun je vanaf nu kiezen voor ‘Foto’s los downloaden met de optie ‘Ja/Nee’. Dit staat standaard op ‘Ja’. Hierbij heb je ook de optie om voor ‘Gebundeld in één document’ te kiezen.

De eerst volgende update staat gepland op dinsdag 11 april. We houden je dan graag weer op de hoogte! Benieuwd naar de update februari? Lees hier de update van februari.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.