homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates homeDNA update februari 2023

Update februari 2023

14 februari 2023, Valentijnsdag

Ook op Valentijnsdag verzorgen wij een update van het systeem! Er zijn weer een aantal mooie functionaliteiten ontwikkeld of geoptimaliseerd.

Klanten koppelen verbeterd!
HomeDNA blijft zichzelf continu verbeteren, zo ook op het onderdeel ‘klanten koppelen aan bouwnummer’. Via het subhoofdstuk ‘Klant aan bouwnummer koppelen’ is er namelijk een koppelsuggestie toegevoegd: ‘Klant koppelen op basis van adresgegevens’. Zo hoef je niet meer handmatig een klant te koppelen aan een adres.

Module Bouwkwaliteit

Checklijst vragen onder koptekst inactief
Momenteel wordt de functie, waarbij je een koptekst vraag in een checklijst kunt verslepen en de vraag krijgt of je de onderliggende vragen mee wilt verplaatsen, al veelgebruikt. Het is vanaf nu ook mogelijk om te kiezen voor de optie ‘Toon vragen onder koptekst’ met Inactief/Actief als keuze. Op deze manier kun je de actie in één keer uitvoeren en de koptekst met onderliggende vragen inactief of actief maken.

Module Kopersbegeleiding

Nieuwsbrief in woningdossier plaatsen
Het komt voor dat projecten nog niet volledig verkocht zijn, maar er wel al nieuwsbrieven worden verstuurd. Met deze nuttige informatie die wordt gedeeld willen we natuurlijk ook de latere kopers voorzien van de eerder verstuurde nieuwsbrieven. Hier is een handigheid voor ingebouwd in het woningdossier van de kopers!

In de opzet van een nieuwsbrief is de optie ‘Plaatsen in alle woningdossiers’ toegevoegd met een Ja/Nee optie. Daarbij wordt de datum van de ingestelde nieuwsbrief getoond in het woningdossier.

Module Service & Onderhoud

Bijlagen reparatieverzoek
Zoals bekend kun je, zodra je een nieuw reparatieverzoek toevoegt, een afbeelding en een bijlage uploaden. Vanaf nu is het ook mogelijk dat je een afbeelding en een bijlage kunt uploaden zodra de reparatie al is ingediend.

Status ‘In afwachting van’: e-mail versturen
Vanaf nu is er de mogelijkheid om bij de status ‘In afwachting van’ een e-mail te versturen. De optie ‘Mail versturen verantwoordelijke(n) staat standaard op ‘Ja’.

Binnenkort is er ook weer een update van de Renovatie App! We houden je dan graag weer op de hoogte van de nieuwe en geoptimaliseerde functionaliteiten. De eerst volgende update staat gepland op dinsdag maart. We houden je dan graag weer op de hoogte! Benieuwd naar de update januari? Lees hier de update van januari. 

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.