homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Januari update homeDNA 2023

Update januari 2023

10 januari 2023

Met de update van januari is onder andere de Bouwkwaliteit App geüpdatet. Voor allerlei onderdelen zijn er nieuwe en handige functies toegevoegd.

Snelheid foto’s kiezen verbeterd!
Een hele grote wens van onze gebruikers van de Bouwkwaliteit App is dat de snelheid van het kunnen maken van een melding met een onderbouwing van een foto verbeterd wordt. Zodra je een ronde hebt gelopen kun je vanaf nu makkelijk en snel foto’s uit de fotobibliotheek selecteren. Zodra je kiest voor ‘Foto kiezen’ en je selecteert een foto, dan opent de app automatisch weer de fotobibliotheek, zodat je snel door kunt klikken.

Vervolgvraag na checkboxvraag in checklijst verplicht
Ook is er weer een hele mooie functionaliteit toegevoegd aan de checklijstvragen in de Bouwkwaliteit App! Zodra je een checklijst invult komt het steeds vaker voor dat er bij een bepaald antwoord een actie benodigd is. Daarom is het vanaf nu mogelijk dat, zodra er een bepaald antwoord wordt gegeven, de vervolgvraag verplicht is. Zodra je een type ‘checkbox’ vraag aanmaakt in een checklijst heb je vanaf nu de optie om de vervolgvraag verplicht te maken bij een bepaald gegeven antwoord.

Module Verkoop en Kopersbegeleiding

Invulbaar document ondertekenen
Het is vanaf nu mogelijk om een ‘invulbaar’ document te uploaden en te laten ondertekenen! Dit betekent dat het dus mogelijk is om invulbare velden mee te nemen in het document dat je ondertekend wilt hebben. Let op! De velden die Signhost vanuit homeDNA ondersteunt zijn: ‘Checkbox’, ‘Tekstvak’ en ‘Handtekening’.

Ondertekenflow ‘Ondertekenen overeenkomsten’ aangepast
De flow van ‘Ondertekenen overeenkomsten’ is aangepast! Het kan voorkomen dat kopers eerst een reserveringsovereenkomst tekenen, waardoor de status ‘Getekend KAO’ niet relevant is. Vandaar is de regel ‘Verkoopstatus aanpassen naar’ toegevoegd aan de workflow. Je kunt hier kiezen voor de opties ‘Verkocht onder voorbehoud’, ‘Status niet wijzigen’ en ‘Getekend KAO’.

De eerst volgende update staat gepland op dinsdag 14 februari, op Valentijnsdag. We houden je dan graag weer op de hoogte! Benieuwd naar de update van december? Lees hier de update van december.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.