homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Update april 2022

Update april 2022

12 april 2022

De update van vandaag is weer succesvol uitgevoerd! Hieronder een aantal functionaliteiten uitgelicht.

Voor de modules Verkoop, Kopersbegeleiding en Renovatie & Groot onderhoud geldt:
Percentage van het aantal ingevulde
Vanaf nu kun je, tijdens het toevoegen van een enquête, het ‘Totaal te ontvangen enquêtes’ invullen. Wanneer je hier een aantal invult wordt er een percentage berekend van het aantal ingezonden enquêtes. Op deze manier heb je een mooi overzicht.

Nieuwsbericht woningtype
Onze gebruikers houden al actief nieuwsberichten bij waarvan zij denken dat hun klanten dat interessant vinden om te lezen. Deze nieuwsberichten worden in het online woningdossier van de klanten geplaatst, waarvan zij ook een seintje ontvangen. Vanaf nu is het mogelijk, naast dat het mogelijk is om het naar alle klanten te sturen, om een nieuwsbericht naar een groep klanten te sturen van een bepaald woningtype. Zo maak je dus ook een onderscheid per woningtype.

Module Kopersbegeleiding

Link ondertekenverzoek
Met het online woningdossier bestellen kopers in alle rust meer- en minderwerk. Daarbij doorlopen kopers een zorgvuldig bestelproces. Het gehele bestelproces kan digitaal verlopen, al dan niet aangevuld met persoonlijke adviesgesprekken en een showroombezoek. De definitieve bestellijst kan op een veilige en rechtsgeldige manier digitaal ondertekend worden. HomeDNA maakt namelijk gebruik van de service van ondertekenen.nl (Signhost), waarmee documenten eenvoudig en snel online kunnen worden ondertekend. Vanaf nu kunnen kopers dan ook het document van ondertekenen bekijken in hun persoonlijke online woningdossier, waardoor ze gelijk doorgeleid worden naar de ondertekenlink van Signhost. Dezelfde dag nog kun je de handtekening al hebben ontvangen en kan het dossier worden afgehandeld.

De eerstevolgende update staat gepland op dinsdag 10 mei. We houden je dan graag weer op de hoogte! Benieuwd naar de update van maart? Lees hier de update van maart.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.