homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Update maart 2022

Update maart 2022

08 maart 2022

Vanochtend waren wij er weer vroeg bij om de update van maart te verzorgen.

Voor alle modules geldt dat je vanaf nu ook ‘Standaard nieuwsberichten’ kunt aanmaken, welke je op projectniveau makkelijk kunt toevoegen. Mocht je regelmatig een nieuwsbericht versturen, dan kun je deze eenmalig aanmaken op je beheer. Deze standaarden van nieuwsberichten zijn vervolgens bij ieder project over te nemen.

Module Kopersbegeleiding en Renovatie & Groot onderhoud
WKB/Consumentendossier
Zodra je een nieuw document toevoegt is te zien dat het subkopje ‘WKB / Consumentendossier’ toegevoegd is. Door het label op ‘Ja’ te zetten, worden documenten in het hoofdstuk ‘Documentenoverzicht’ en in het woningdossier van de klant gelabeld. Hierdoor kan er makkelijk op dit soort documenten gezocht en gefilterd worden. Ook kun je documenten koppelen die in verbinding staan met de oplevering. Dit geldt ook voor de module Bouwkwaliteit.

Optimalisatie e-mailbijlage
Er zijn een aantal mooie optimalisaties aan de bijlages van de e-mails doorgevoerd. Voorheen was het namelijk mogelijk om 3 bijlages toe te voegen van totaal 7 MB. Dit is vanaf nu verhoogd naar 5 bijlages van totaal 10 MB. Ook kun je nu meerdere documenten tegelijk toevoegen.

Module Bouwkwaliteit
Checklijsten invullen vanaf het web
Steeds vaker kregen wij de vraag of het mogelijk is om checklijsten via het web in te vullen. Vanaf nu is dat mogelijk! Een supermooie en handige toevoeging die wij graag toelichten. Het hoofdstuk ‘Resultaat toevoegen’ is toegevoegd. Hier kun je de keuze maken welke checklijst je wilt invullen. Zodra je de checklijst als concept opslaat en er later op terugkomt via het hoofdstuk ‘Checklijst resultaten’, kun je naast het verder invullen, ook de voortgang van de ingevulde checklijst bekijken.

Meldingen aanpassen
Zet vanaf nu gemakkelijk en snel een melding om naar een andere verantwoordelijke of pas de status aan.
Verantwoordelijke aanpassen: als je kiest voor de actie ‘Verantwoordelijke aanpassen’, dan kun je, wanneer een collega bijvoorbeeld uit dienst is, of iemand niet meer voor dat project werkt, de meldingen in één keer overzetten naar een andere verantwoordelijke.
Status aanpassen: als je kiest voor de actie ‘Status aanpassen’, dan kun je meerdere meldingen van bijvoorbeeld de status ‘Openstaand’ naar ‘Akkoord’ aanpassen.

De eerstevolgende update staat gepland op dinsdag 12 april. We houden je dan graag weer op de hoogte! Benieuwd naar de update van februari? Lees het hier.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.