homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates wkb

Bouwers en professionals in de bouwsector hebben onlangs de kans gehad om hun kennis bij te spijkeren tijdens een gratis webinar over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Dit webinar, gepresenteerd door kwaliteitsborger Arjan Kleijer van Bylaer en sales representative Robin Kroon, bood waardevolle inzichten en advies voor bouwers die willen voldoen aan de eisen die per 1 januari 2024 voor de nieuwbouw van kracht zijn gegaan.

Inzichten van experts

Tijdens het webinar deelden Arjan Kleijer en Robin Kroon hun expertise en belangrijkste inzichten over de Wkb. Als kwaliteitsborger en expert op het gebied van bouwkwaliteit, belichtte Arjan Kleijer de belangrijkste aspecten van de wet en benadrukte hij de noodzaak voor bouwers om aan de gestelde eisen te voldoen. Aanvullend hierop bracht Robin Kroon, als sales representative, praktische tips en advies naar voren om bouwprofessionals te helpen bij het implementeren van de vereisten in hun dagelijkse praktijk.

Terugkijken van het webinar kwaliteitsborging

Voor degenen die het webinar hebben gemist of het graag nogmaals willen bekijken, is er goed nieuws! Het webinar is opgenomen en kan gratis worden bekeken via de volgende link: Gratis Webinar Terugkijken. Deze opname biedt bouwers en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om op hun gemak de waardevolle informatie en inzichten tot zich te nemen, op een moment dat het hen het beste uitkomt.

Tijd om de Wet Kwaliteitsborging te omarmen?

Heb jij het webinar al gezien maar nog geen actie ondernomen? Dan is dit een herinnering om aan de slag te gaan! Neem vandaag nog contact op met Robin Kroon via insidesales@treetop.nl om te bespreken hoe jij als bouwer kunt voldoen aan de eisen van de Wkb en zo jouw projecten kunt optimaliseren.

Met het oog op de veranderingen die de Wkb met zich meebrengt, is het essentieel voor bouwprofessionals om goed geïnformeerd te zijn en tijdig actie te ondernemen. Het gratis webinar en de mogelijkheid om het terug te kijken bieden een waardevolle bron van kennis en ondersteuning voor iedereen die betrokken is bij de bouwsector.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.