homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates wet kwaliteitsborging webinar

Expert Arjan Kleijer en Robin over de Wet Kwaliteitsborging

Arjan Kleijer van Bylaer en Robin Kroon hebben tijdens het webinar de belangrijkste aspecten van kwaliteitsborging belicht, waaronder de rol van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Ze hebben de complexe concepten en vereisten van de Wkb op een toegankelijke manier uitgelegd, zodat bouwers beter kunnen begrijpen hoe ze deze kunnen toepassen in hun praktijk.

Heb belang van goede kwaliteitsborging

Als bouwer is het essentieel om de principes van kwaliteitsborging te begrijpen en toe te passen. Tijdens het webinar hebben kwaliteitsborger en expert Arjan Kleijer en sales representative Robin Kroon waardevolle inzichten gedeeld over dit onderwerp. Door hun ervaring en expertise hebben ze een diepgaand begrip van de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met effectieve kwaliteitsborging in de bouwsector.

Het webinar wet kwaliteitsborging terugkijken en actie ondernemen?

Heb je het waardevolle webinar gemist? Geen zorgen, je hebt nog steeds de kans om er je voordeel mee te doen! Het webinar is opgenomen en je kunt het GRATIS bekijken via de volgende link. Als je overtuigd bent van het belang van een goede kwaliteitsborging na het bekijken van het webinar, of als je iemand bent die direct actie onderneemt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Robin. Stuur hem een e-mail naar insidesales@treetop.nl en ontdek hoe je jouw kwaliteitsborgingsprocessen kunt verbeteren en optimaliseren.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.