homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates .png

De eerste update van homeDNA in 2018

10 januari 2018

Terwijl veel van onze gebruikers genoten van de feestdagen en een korte vakantie, zijn onze developers druk aan de slag geweest met de eerste update van 2018, die gisteren plaatsvond. Er zijn kleine én grotere wijzigingen doorgevoerd, met als doel nog meer gebruiksgemak én overzicht. Graag lichten wij een aantal van de nieuwe ontwikkelingen en aanpassingen kort even toe.

White label inlogscherm voor ERA Contour

Onze gebruiker ERA Contour heeft vanaf nu de beschikking over een white label inlogpagina voor het woningdossier. Het woningdossier zetten zij in tijdens kopersbegeleiding, de realisatiefase en de garantieperiode als informatiebron en communicatietool. Het woningdossier kan ook al eerder in het proces, tijdens de verkoopfase, een persoonlijke omgeving zijn voor geïnteresseerden waarin zij alle informatie kunnen vinden over het project. Met een white label woningdossier ontvang je klanten in een online omgeving die qua uitstraling volledig aansluit bij je andere project- of bedrijfscommunicatie. Een ander aspect van een eigen toegangspagina is dat de consument niet de extra stap hoeft te maken naar een andere website voor het gebruik van een woningdossier; wel zo vertrouwd en gebruiksvriendelijk. De inlogschermen zijn volledig responsive: klanten kunnen via desktop, tablet of smartphone inloggen.

Vernieuwde planningstool

Met deze update is de planningstool van de module Service & Onderhoud aangepast. Met de planningstool kunnen servicemedewerkers reparatiemeldingen direct inplannen in een eigen pool van vakmensen. Alle voorwaarden voor een efficiënte planning zijn aanwezig. Met behulp van een overzichtelijk kleurenschema zie je in één oogopslag de agenda’s van het team. Ook is er een helder onderscheid tussen gereserveerde en definitieve afspraken, en tussen inspecties en reparatiewerkzaamheden. De tool kan eveneens gebruikt worden voor het inplannen van verlof en maakt het mogelijk om rekening te houden met reistijden.

Meer overzicht: tabel opties nieuwsbrieven

Sommige grotere projecten kennen een lange aanloopperiode en realisatiefase. Gedurende deze periode zijn nieuwsbrieven een handig en effectief medium om prospects en kopers te informeren. Vaak zijn er meerdere mensen betrokken bij de opmaak en invulling van een nieuwsbrief, zoals een communicatiemedewerker, ontwikkelaar, vormgever of kopersbegeleider. Het volledige overzicht van alle nieuwsbrieven in een project is daarom aangepast. In het overzicht zie je niet alleen de naam en datum van de nieuwsbrief, maar is er ook ruimte voor een eventuele opmerking, bijvoorbeeld wanneer het hier een nieuwsbrief betreft voor een specifieke adresgroep of een concept. Verder is het mogelijk om te zoeken op nieuwsbrieven, te sorteren op de diverse kolommen en zie je ook of een nieuwsbrief reeds is verzonden. Vanuit het overzicht kan een nieuwsbrief geopend worden om te bewerken, maar ook gekopieerd worden, bijvoorbeeld als voorbeeld voor een nieuwe nieuwsbrief.

De genoemde optimalisaties vormen slechts een kleine selectie van de wijzigingen in deze update. Alle gebruikers kunnen ideeën aangeven voor verdere optimalisatie en uitbreiding van het systeem. In goed overleg worden deze ideeën vervolgens in onze updates doorgevoerd. De volgende update is op dinsdag 13 februari 2018.

 

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.