homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Een white label inlogpagina voor het woningdossier homeDNA

Een white label inlogpagina voor het woningdossier

25 augustus 2017

Tijdens de bouwvak hebben onze developers zeker niet stilgezeten. Naast allerlei reguliere optimalisaties en uitbreidingen, voeren wij op het verzoek van gebruikers ook maatwerk door.

White label woningdossier, in de bedrijfseigen stijl en website

Voor onze gebruiker VORM is er nu een eigen inlogpagina gecreëerd voor het woningdossier. Zo kunnen kopers en eigenaren van een VORM woning naadloos via de VORM website inloggen in hun persoonlijke woningdossier tijdens kopersbegeleiding, realisatie en de garantieperiode. Met een white label woningdossier ontvang je klanten dus in een online omgeving die qua uitstraling volledig aansluit bij je andere project- en bedrijfscommunicatie. Dit geldt uiteraard ook voor het verzenden van nieuwsbrieven in alle fases. Een ander aspect van een eigen toegangspagina is dat de consument niet de extra stap hoeft te maken naar een andere website voor het gebruik van een woningdossier; wel zo vertrouwd en gebruiksvriendelijk dus.

Andere nieuwe ontwikkelingen in de update van deze maand

Verder zijn er in de reguliere update in alle modules en in de Bouwkwaliteit App wijzigingen doorgevoerd. Zo is de e-mailmodule geoptimaliseerd en zijn er filter- en zoekopties uitgebreid en aangepast. Ook met betrekking tot het woningdossier zijn er diverse functionaliteiten uitgebreid. Onze gebruikers ontvangen altijd als eerste bericht over de nieuwe functionaliteiten, in een speciaal op hun gebruikersgroep toegespitste nieuwsbrief. Hierin staan alle wijzigingen en nieuwe functionaliteiten helder op een rij. Voor meer uitleg kunnen gebruikers direct doorklikken naar onze uitgebreide online handleiding.

In veel gevallen komen de nieuwe functies tot stand op basis van vragen en ideeën uit de praktijk. Gebruikers kunnen hun suggesties altijd bij ons neerleggen. Ons team kijkt dan uiteraard wel of dit een handige oplossing is voor meerdere gebruikers is. Zo ja, dan wordt de wijziging ingepland. Zo wordt homeDNA iedere maand nóg een stukje prettiger om mee te werken. De volgende update vindt plaats rond 26 september.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.