homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates 1701440253080

WKB-ready, Bouwbedrijf Penterman B.V. laat zien hoe!

De bouwsector staat voor een grote verandering! In 2024 treedt de Wet Kwaliteitsborging (WKB) in werking, die de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van bouwwerken bij de aannemers legt. Dit betekent dat zij moeten kunnen aantonen dat hun werk voldoet aan de bouwtechnische voorschriften en dat zij eventuele gebreken moeten herstellen. 🏗️

Bereid je voor op de Wkb

Hoe kunnen aannemers zich voorbereiden op deze nieuwe wet? Een van de mogelijkheden is om gebruik te maken van de homeDNA WKB-tool, een innovatieve softwareoplossing die het kwaliteitsborgingsproces ondersteunt en vereenvoudigt. Met deze tool kunnen aannemers hun bouwprojecten digitaal registreren, controleren en documenteren. Zo kunnen zij de kwaliteit van hun werk aantoonbaar maken en eventuele afwijkingen snel opsporen en oplossen.

Hoe zet Bouwbedrijf Penterman B.V. de homeDNA Wkb-tool in?

Eén van de vooruitstrevende bouwbedrijven die al gebruik maakt van de homeDNA WKB-tool is Bouwbedrijf Penterman B.V. Dit bedrijf is al sinds 1978 actief in de woning- en utiliteitsbouw en staat bekend om zijn vakmanschap en klantgerichtheid. Door de homeDNA WKB-tool in te zetten, wil Bouwbedrijf Penterman B.V. haar kwaliteitsniveau nog verder verhogen en klanten nog meer zekerheid bieden.

Bouwbedrijf Penterman B.V. is één van de eerste bedrijven die proefprojecten uitvoert met de homeDNA WKB-tool. Zo kan het bedrijf alvast wennen aan de nieuwe werkwijze en eventuele knelpunten signaleren en oplossen.

Wil jij net zoals, Bouwbedrijf Penterman B.V. ook klaar zijn voor de Wkb?

Bouwbedrijf Penterman B.V. is dus klaar voor de Wet Kwaliteitsborging en laat zien hoe je met behulp van moderne technologie je kwaliteit kunt waarborgen en verbeteren. Wil jij ook profiteren van de voordelen van de homeDNA WKB-tool? Wil jij ook voorbereid zijn op de Wet Kwaliteitsborging en je onderscheiden in de bouwsector? Neem dan contact op met Rajendre.

 

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.