homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Vink jij al af met de Checklijsten App? homeDNA

Vink jij al af met de Checklijsten App?

16 oktober 2019

Je kunt op je telefoon de Checklijsten App downloaden. Handig voor alle gebruikers die ook in de Bouwkwaliteit App kunnen inloggen, maar geen tablet bij de hand hebben. Want met deze mobiele versie is het vanaf nu ook mogelijk om de checklijsten via de mobiele telefoon in te vullen. Via de webapplicatie is het tevens mogelijk om aan te geven welk bedrijf, welke checklijst kan zien en vervolgens kan invullen.

Wanneer je de App opent zie je de verschillende projecten, met daaronder de checklijsten. Deze zijn onderverdeeld in categorieën. Ook zie je alle checklijsten die zijn afgerond, of nog in concept staan. Bovendien kunnen er achter de vragen opmerkingen, maar ook afbeeldingen worden toegevoegd. Alle andere functies van de app zijn gewoon zoals je gewend in de Bouwkwaliteit App!

De Checklijsten App is er uiteraard voor de uitvoerder, maar ook voor externe partijen zoals leveranciers en externe kwaliteitsborgers. Met het oog op de aankomende Wet Kwaliteitsborging, wordt het op deze manier nog gemakkelijker om de kwaliteit van het gemaakte werk te borgen.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.