homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates service en onderhoud

In onze wordt het steeds duidelijker dat klanten de ware ambassadeurs zijn voor bouwbedrijven. Om deze essentiële relatie te versterken, heeft HomeDNA, de Service & Onderhoud module – om reparaties en onderhoudsactiviteiten moeiteloos en effectief af te handelen.

Verbeterde klantinteractie met Service en Onderhoud

Dankzij deze innovatieve module hebben klanten nu de macht om reparatieverzoeken eenvoudig in te dienen en de voortgang ervan nauwlettend te volgen via het gebruiksvriendelijke woningdossier. Het stelt de serviceafdeling in staat om meldingen snel in te plannen bij vertrouwde vakmensen of uit te besteden aan geselecteerde leveranciers met slechts enkele muisklikken. Hierdoor wordt niet alleen het proces gestroomlijnd, maar ook de klanttevredenheid aanzienlijk verhoogd.

Goede klantinteractie is van vitaal belang voor bedrijfsgroei en klanttevredenheid. Het creëert sterke relaties, begrip voor klantbehoeften en verbetert de algehele ervaring. Door effectieve communicatie en oplossingsgericht handelen versterkt het de reputatie, bevordert het loyaliteit en vergroot het de kans op herhaalde aankopen. Het stelt bedrijven in staat om zich aan te passen aan veranderende klantvoorkeuren en om concurrentievoordeel te behouden in een steeds evoluerende markt.

Optimaliseer de garantiefase voor duurzame klantrelaties

De garantiefase, cruciaal voor het algehele gevoel dat klanten aan het bouwproces overhouden, staat centraal in de module Service & Onderhoud. Het snel en doeltreffend afhandelen van servicemeldingen is van vitaal belang om het vertrouwen van klanten te behouden. Wil jij weten hoe je dit kunt bereiken?

Download de gratis whitepaper en verbeter jouw klantenservice!

Om bouwbedrijven te helpen deze cruciale fase met succes te doorlopen, biedt ECI | HomeDNA een gratis Whitepaper aan! Het document belicht effectieve strategieën om servicemeldingen op een snelle en doeltreffende manier af te handelen, waardoor de klanttevredenheid snel verhoogd wordt!

Aarzel niet! Je hebt niets te verliezen. Download vandaag nog de gratis Whitepaper en begin het jaar goed!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.