homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Vernieuwde voorschouw app nu in de appstore homeDNA

Vernieuwde Voorschouw App nu in de Appstore.

9 november 2016

Deze week verschijnt de vernieuwde Voorschouw App in de Appstore.

De voorschouw is een belangrijk moment voor de toekomstige bewoners van een woning. Maar ook een spannend moment voor de medewerkers op de bouwplaats: wat is er onverhoopt over het hoofd gezien? En, belangrijker nog, welke werkzaamheden dienen nog verricht te worden, voordat de woning geheel naar wens kan worden opgeleverd?

De ervaringen van kopers en gebruikers zijn nu verwerkt in een nieuwe versie van de Voorschouw App. De vertrouwde functies van de app blijven uiteraard gehandhaafd. De uitvoerder logt in en selecteert het gewenste bouwnummer. De binnendienst plant de woningen in voor de voorschouw via de webapplicatie. De uitvoerder kan vervolgens het gewenste bouwnummer selecteren. De kopers kunnen daarna zelf met de tablet op hun gemak de toekomstige woning inspecteren.

Wijzigingen en uitbreidingen in de vernieuwde Voorschouw App

  • De uitvoerder ziet niet alleen de bouwnummers die voor vandaag ingepland zijn, maar ook de omringende dagen. Zo is er optimale flexibiliteit voor de uitvoerder wanneer afspraken op het laatste moment anders lopen en biedt de app optimaal overzicht.
  • Kopers kunnen nu nog duidelijker aangeven welke zaken zij signaleren door middel van een handige paintfunctie.
  • De koper kan ook globaal de woning nog een keer nalopen aan de hand van de meterkastlijst en alle plattegronden van de woning als naslagwerk, zonder dat er eerst een melding moet worden aangemaakt.
  • Ook is er een handige zoomfunctie toegevoegd. Vooral bij grote verzamelplattegronden kan zo nog duidelijker worden aangegeven waar het voorschouwpunt zich bevindt.

Naast deze uitgebreide functies is het synchronisatieproces geoptimaliseerd, zodat ook gebruikers met oudere Ipads en minder snelle verbindingen optimaal gebruik kunnen maken van de app.

De voordelen van de Voorschouw App

  • De koper kan de voortgang van voorschouwpunten kan de koper volgen in zijn woningdossier.
  • Voorschouwpunten komen direct in de BouwKwaliteit App  te staan, waarna de uitvoerder ze gemakkelijk aan een leverancier kan koppelen.
  • Voorschouwpunten zijn dus ook beschikbaar voor kwaliteitsmonitoring door middel van de rapportages in de webapplicatie.
Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.