homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Van start met homeDNA

Van start met homeDNA

15 augustus 2017

Wat komt er allemaal kijken bij een overstap naar homeDNA? In het contact met geïnteresseerden merken we vaak nog een zekere aarzeling om te starten met homeDNA. Op zich begrijpelijk, wat ons betreft. Wij staan natuurlijk achter de grote voordelen van het werken met een integraal, online systeem. Bovendien durven we de bewering wel aan dat homeDNA zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Maar we begrijpen ook dat het werken met een nieuw systeem een uitdaging kan betekenen voor een organisatie. Daarom proberen we dit proces zo prettig en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Dit doen we door middel van hulp bij het vullen van een eerste project, intensieve begeleiding bij de implementatie en trainingen voor medewerkers en partners.

Er zijn verschillende manieren om te starten. Heb je eerst een demo aangevraagd? Dit kan uiteraard, maar het liefst komen we dan toch eerst bij je langs om het systeem te introduceren en even kennis te maken. Niet omdat het ingewikkeld is om met homeDNA te werken, maar omdat er zoveel functionaliteiten zijn. Wij willen je graag wel een reële indruk geven van de mogelijkheden die homeDNA je biedt. Bovendien krijgen we ook graag een indruk van jullie werkwijze en behoeften, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren. Toch liever eerst zelf uitproberen? Geen probleem, wij nemen dan na verloop van tijd even contact met je op om je ervaringen te bespreken. Ben je overtuigd? Dan gaan we aan de slag met één of meerdere projecten.

Gefaseerd, één voor één of met een pilot

Regelmatig start een organisatie met één project, en één module. Zo kunnen de medewerkers op hun gemak kennismaken met het systeem. Ook een gefaseerde overgang is mogelijk, waarbij alleen nieuwe projecten starten in homeDNA. Bij iedere stap staat een vaste contactpersoon je met raad en daad bij. Bovendien is er een uitgebreide online handleiding waar je heldere uitleg kunt vinden over de werking en de mogelijkheden. Snel starten is mogelijk. Wij vullen een eerste project in principe binnen een week, zodat je direct aan de slag kunt, en maken je wegwijs met de basics in een training. De rest volgt vanzelf. Ga je als organisatie het liefst zelf aan de slag? Dan kun je er ook voor kiezen om direct in het diepe te springen en zelf je eerste projecten te vullen. Wij staan uiteraard stand-by als je ergens tegenaan loopt, en kijken af en toe met je mee of alles goed gaat. Wil je liever wat meer ondersteuning? Dan komen we eerst langs om je wegwijs te maken in één door ons gevuld project, en bezoeken we je na een aantal weken weer even voor verdere uitleg.

Ook wanneer je al langere tijd met homeDNA werkt, is onze helpdesk uiteraard bereikbaar voor vragen en uitleg. We hechten heel veel waarde aan een goed contact met onze gebruikers. Tenslotte zijn het hun praktijkervaringen die de basis vormen voor verdere optimalisatie en uitbreiding van homeDNA. Ook als je na goede ervaringen met één module wilt uitbreiden, gaan we natuurlijk met je om de tafel om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden. Online software met een persoonlijke touch dus!

Meer weten over het starten met een eerste project? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen er graag – geheel vrijblijvend – meer over.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.