homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Update- Zo werkt Naomi verder aan haar homeDNA scriptie

Update: Zo werkt Naomi verder aan haar homeDNA scriptie

24 maart 2020

Daar ben ik weer… maar nu vanuit huis! Graag neem ik je mee in hoe ik mijn scriptie voor homeDNA tijdelijk vanuit huis verder invul.

Thuiswerken
De afgelopen weken verlopen bijna onwerkelijk, met het Coronavirus als gesprek van de dag. Het wordt aangeraden om zoveel mogelijk vanuit huis te werken en dat doe ik dan ook. HomeDNA bood mij en mijn collega’s meteen een thuiswerkoplossing aan, waardoor iedereen zo optimaal mogelijk thuis kan werken.

Hoe ga ik dit doen…  
Voor een afstudeerder als ik is het wel even wennen: Hoe blijf ik dan zo optimaal mogelijk in contact met mijn collega’s? Kan ik nu nog wel mijn scriptie schrijven? En hoe kom ik in contact met mijn respondenten? Allemaal vragen die mij te binnen schoten.

Online werken 
Om zo goed mogelijk te kunnen werken heb ik, zoals heel veel anderen, een ‘’office’’ sfeertje gecreëerd aan de eettafel. Gelukkig kan ik het van de positieve kant bekijken, want in deze tijd kan alles online. Al het contact verloopt vanaf nu dan ook telefonisch, online of via video. Zo heb ik elke dag een teammeeting met mijn collega’s om elkaar up-to-date te houden, wat superfijn is! Ik kan nu ook heerlijk genieten van de zon in mijn tuin terwijl ik aan het werk ben. Thuiswerken heeft zo z’n voordelen.

De praktijk in: GO! 
Dan heb ik ook nog goed nieuws! Ik heb een GO voor mijn afstudeerwerkplan. Het afstudeerwerkplan is een opzet voor mijn scriptie, waarbij ik mij goed heb verdiept in de literatuur en homeDNA zelf. Nu kan ik beginnen met het uitvoeren van mijn onderzoek, wat betekent dat ik de markt in kan gaan voor interviews.

Tussendoor: Puzzelen 
Op kantoor waren we tussen de werkzaamheden door fanatiek bezig met puzzelen, dus het wordt hoog tijd dat ik dat thuis ook ga doen. Dat is dan een mooie taak voor straks: een leuke puzzel kopen. Maar dan wel online natuurlijk.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.