homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates UPDATE OKTOBER HOMEDNA

Update oktober 2022

11 oktober 2022

Ervaringen van onze gebruikers vormen onze bron van inspiratie!

Voor alle modules geldt dat je vanaf nu een team kunt samenstellen en in één keer kunt toevoegen aan een project! Via get hoofdstuk ‘Team toevoegen’ kun je een team een naam geven en na het opslaan kom je op de pagina terecht waar je alle bedrijven en gebruikers ziet staan. Hier kun je vervolgens je team samenstellen. Zodra je een team hebt samengesteld heb je de mogelijkheid om in één keer het team te selecteren en toe te voegen aan het project waar je op dat moment aan het werk bent. Wanneer je een nieuwe gebruiker toevoegt via ‘Gebruiker toevoegen’, of een huidige gebruiker gaat aanpassen, dan heb je ook de optie om de gebruiker te koppelen aan een team. Dit is niet verplicht!

Tweestapsverificatie

Berichten over de bescherming van digitale gegevens zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. In homeDNA zitten een hoop gegevens die wij goed willen beschermen. De 2FA, ook wel bekend als de tweestapsverificatie, is een extra beveiligingslaag die wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat alleen geverifieerde gebruikers toegang krijgen tot hun online account. Vanaf deze update geldt dan ook dat de gebruikersgroepen ‘Kopersbegeleiding’ en ‘Klachtenadministratie’ inloggen met een two-factor authenticatie.

Module Bouwkwaliteit

Geparkeerde meldingen
We merken steeds vaker dat gebruikers de Bouwkwaliteit App gebruiken waarbij ze het liefst nog geen verantwoordelijke kiezen tijdens het maken van meldingen. Zodra er geen verantwoordelijke is gekoppeld worden de labels gekoppeld aan de status ‘Geparkeerd’, waardoor de meldingen niet zichtbaar waren in de web-versie. Vanaf nu is dit wel zo en kun je makkelijk verantwoordelijken koppelen aan de meldingen die op de status ‘Geparkeerd’ staan via het web!

Afzender woningdossier – Uitvoerder
Via de instellingen van het woningdossier is het voor kopers na oplevering al mogelijk om de uitvoerder te mailen. Vanaf nu is het ook mogelijk dat een uitvoerder een nieuwe e-mail op kan stellen en zichzelf kan kiezen als afzender.

Uiteraard zijn er nog meer nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het systeem. Onze gebruikers hebben hier een e-mail van ontvangen met de punten die mee zijn gegaan.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.