homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Update juni 2022

Update juni 2022

16 juni 2022

Elke tweede dinsdag van de maand zorgen wij ervoor dat ons systeem weer optimaal geüpdatet is met mooie functionaliteiten en optimalisaties!

Module Kopersbegeleiding en Renovatie & Groot onderhoud

E-mailfunctie woningdossier uitgebreid

Het is al erg prettig dat je per project kunt bepalen of kopers wel of niet een nieuwe e-mail in het woningdossier kunnen starten. Onze gebruikers kunnen dit namelijk aan- of uitzetten voor het project. Dit is nog altijd mogelijk, maar zij hebben vanaf nu ook de optie ‘Voor oplevering’. Dit houdt in dat kopers van de bouwnummers niet meer kunnen mailen nadat de opleverdatum is gepasseerd.

Koppeling Ideaal Deuren
Onze koppelingen met digitale showrooms is uitgebreid! Er is vanaf nu een koppeling met Houtindustrie Ideaal. De koppeling werkt hetzelfde als voor Svedex en Berkvens wat betreft de webshop omgeving. Bied jij Ideaal binnendeuren al aan in de koperskeuzelijst en wil je het gemak vergroten? Neem contact op met onze helpdesk!

Module Bouwkwaliteit

E-mail opvragen digitale tweede handtekening
Zodra je de tweede handtekening wilt ophalen via Kwaliteit > Oplevering wordt er een standaard e-mail vanuit homeDNA verstuurd. Het kan voorkomen dat dit niet in lijn is met onze gebruikers hun eigen communicatie. Daarom hebben wij het vanaf nu mogelijk gemaakt om te kiezen voor een projectmail. Via Project > Project instellingen > Kwaliteit is de regel ‘Verstuur standaard e-mail’ toegevoegd. Daar kunnen zij kiezen uit een project e-mail (Communicatie > Postvak In > Project e-mails).

De tweede handtekening wordt uiteraard automatisch verstuurd als bij een bouwnummer alle gemaakte opleverpunten welke tijdens het eerste oplevermoment akkoord zijn gemeld.

Percentage ingevulde checklijsten
Bij het instellen van een checklijst kun je aangeven hoeveel checklijsten er uitgevoerd moeten worden. Dit percentage komt in de rapportage van de checklijsten terecht. Vanaf nu kunnen onze gebruikers in het Resultatenoverzicht ook in één keer zien hoeveel checklijsten er zijn uitgevoerd. In het overzicht is de regel ‘Afgerond (%) toegevoegd, wat je in één oogopslag een duidelijk overzicht geeft.

Locatie melding op plattegrond PDF
Je kunt via de meldingen makkelijk de PDF van de melding downloaden. Op de PDF wordt netjes de plattegrond met de locatie waar de melding is gemaakt getoond. Bij grote overzichtsplattegronden kon dit nog wel eens niet goed leesbaar zijn. Daarom is er een extra afbeelding van de plattegrond toegevoegd, maar dan ingezoomd. Hoe fijn is dat!

Module Service & Onderhoud

Accolade ‘Einde onderhoudstermijn’
Het is per bouwnummer mogelijk om de datum van ‘Onderhoudstermijn tot’ in te vullen. Om ervoor te zorgen dat je de datum van het einde van de onderhoudstermijn kunt toevoegen, is de accolade ‘Einde onderhoudstermijn’ in het leven geroepen. Makkelijk zodra je een e-mail schrijft richting meerdere klanten. Door middel van de accolade wordt de data namelijk automatisch toegevoegd!

De eerst volgende update staat gepland op dinsdag 12 juli. We houden je dan graag weer op de hoogte! Benieuwd naar de update van mei? Lees hier de update van mei. 

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.