homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Update- de nieuwe homeconfigurator homeDNA

Update: de nieuwe homeconfigurator

22 september 2017

Op 26 september heeft de maandelijkse update weer plaatsgevonden. Iedere maand voeren we via deze update wijzigingen en verbeteringen door. Gebruikers worden uiteraard bijtijds geïnformeerd over de wijzigingen. Bovendien komen veel wijzigingen tot stand in nauw overleg met de gebruikers.

Module Kopersbegeleiding: de homeconfigurator

Eén van de belangrijke functies van het online woningdossier is de mogelijkheid om digitaal opties voor de nieuwbouwwoning te kunnen bekijken, vergelijken en bestellen. We noemen dit ook wel de homeconfigurator: de tool waarmee de kopers in alle rust zelf het optiepakket voor hun nieuwe thuis kunnen samenstellen. De homeconfigurator heeft een andere look-and-feel gekregen. Bovendien heeft de gebruiker nu meer opties om te zoeken en te filteren. De afbeeldingen en productspecificaties zijn eenvoudiger en in meer detail te bekijken.

Ook zijn er een aantal reminders ingebouwd waardoor kopers producten en opties niet dubbel bestellen. Dit scheelt ook de kopersbegeleider weer onnodige controle en correspondentie. De nieuwe look-and-feel van de homeconfigurator is vooralsnog alleen van toepassing op de keuzelijst. De winkelwagen en de pagina ‘Besteld/Offertes’ zullen in volgende updates worden aangepast.

Verder kan het digitaal ondertekenen van de opdrachtbevestiging nu ook in delen worden gedaan. Zo kan aan kopers worden gevraagd om hun definitieve bestelling van bijvoorbeeld alleen de eerste fase te ondertekenen. Ook nieuw is de mogelijke koppeling met de Deur+ omgeving van Svedex, waarmee kopers via hun woningdossier ook direct de deuren van leverancier Svedex kunnen selecteren.

Andere wijzigingen

Naast deze verbeteringen in het woningdossier voor de koper, zijn er ook een aantal wijzigingen in de werkomgeving van de kopersbegeleider. De kopersbegeleider navigeert nu nog sneller en eenvoudiger naar verschillende tabbladen en onderdelen in het systeem. Ook in de andere modules zijn de mogelijkheden op het gebied van navigatie en snelmenu’s uitgebreid. Verder zijn in alle modules vanaf nu enquêtes te kopiëren, en kunnen er cc-adressen worden toegevoegd die bij alle correspondentie worden betrokken. Dit is erg handig wanneer beide partners alle meldingen en correspondentie rondom de woning willen ontvangen, en zorgt ervoor dat de contactpersonen binnen de organisatie geen extra handelingen hoeven te verrichten.

De volgende update vindt plaats rond 7 november.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.