homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates training bouwkwaliteit

Bouwprofessionals opgelet! Een unieke kans om jouw vaardigheden op het gebied van bouwkwaliteit naar een hoger niveau te tillen is hier! De online training “Bouwkwaliteit” staat klaar om jou te voorzien van alle benodigde kennis en vaardigheden om de kwaliteit van jouw projecten te optimaliseren. En het beste van alles? De training is weer beschikbaar en wij hebben hier meerdere data voor! Kijk welke datum jou het beste schikt.

Waarom deelnemen aan een training bouwkwaliteit?

De investering in deze training is klein, maar de resultaten zijn groots. Maar waarom zou je deelnemen? Het antwoord is eenvoudig. Na het volgen van deze training ben jij volledig op de hoogte van hoe je op de meest effectieve manier de kwaliteit van jouw projecten kunt vastleggen. Vanuit het comfort van jouw eigen omgeving krijg je toegang tot waardevolle kennis die jou zal helpen om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Wat staat er op het programma

Tijdens deze training worden de basisfunctionaliteiten van de module Bouwkwaliteit behandeld, die essentieel zijn om jouw reis naar bouwkwaliteitsverfijning te starten. Leer alles wat je moet weten, van de fundamenten tot slimme trucs om het maximale uit de software te halen. Na afloop van de training ben jij een echte professional geworden en zal de module geen geheimen meer voor je hebben.

Aanmelden voor de training

Ben jij klaar om jouw expertise in bouwkwaliteit naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan vandaag nog aan voor de training via de volgende link: Aanmelden voor de Training. Mis deze kans niet om jouw vaardigheden te verbeteren en jouw projecten naar een hoger kwaliteitsniveau te tillen.

Met de online training “Bouwkwaliteit” heb jij de sleutel in handen om jouw bouwprojecten te laten excelleren. Neem de stap naar verbetering en meld je vandaag nog aan!

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.