homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Nikkels bouwbedrijf training homeDNA

Training homeDNA bij Nikkels bouwbedrijf

Diverse medewerkers van Nikkels bouwbedrijf. volgden een training over homeDNA, want sinds januari 2020 maakt Nikkels gebruik van homeDNA voor alle klant- en kwaliteitsprocessen: van online verkoop, kopersbegeleiding en service, tot aan het bewaken en vastleggen van de bouwkwaliteit. Dankzij ingebouwde koppelingen met de veelgebruikte pakketten in de markt hoeven zaken nooit meer dubbel ingevoerd te worden. Eileen van Zeijl van homeDNA werd ingevlogen voor de trainingen.

Henri ter Weeme is bij Nikkels verantwoordelijk voor homeDNA en was erg enthousiast over de trainingen. “Eerst was er ééndaagse training ingepland voor projectleiders en werkvoorbereiders, om meer inzicht te krijgen in de opbouw van het softwarepakket. Vervolgens gingen we meer de diepte in: ze kregen tips en tricks om nog sneller en makkelijker met homeDNA te kunnen werken. In de middag was het tijd voor de module Bouwkwaliteit. Kwaliteit bewaken, controleren en evalueren op een wijze die werkt voor alle betrokkenen bij een project. Dat is in het kort waar het om gaat.”

Vervolgens waren uitvoerders, assistent-uitvoerders en voormannen aan de beurt. Na een korte opfriscursus over het softwarepakket volgde een masterclass over de module Bouwkwaliteit, het gebruik van de checklijsten op de iPad (en een stukje checklijsten op mobiele telefoon), opslaan van de checklijsten en het verder verwerken/afhandelen.
Aan het eind van de training werd het digitaal opleveren met homeDNA op de iPad besproken en waren er veel welkome tips en tricks.

Tot slot was er nog een training voor kopersbegeleiders. Deze middag werd Eileen van homeDNA ondersteund door haar collega Alies Holman en werden alle ins en outs van de module “Kopersbegeleiding” behandelt. Een leerzame middag, zo is er onder meer gekeken naar verschillende rollen, bijvoorbeeld hoe een uitvoerder zaken op z’n tablet ziet. Henri ter Weeme: “Naast dat onze kopersbegeleiders er veel van opstaken, bleek tijdens de training dat er ook veel leermomenten voor homeDNA waren en zij de nodige verbeterpunten mee naar huis namen. Zo zal het softwarepakket binnenkort nog beter worden!”

Nikkels bouwbedrijf is na 3 jaar werken met homeDNA nog altijd tevreden met de overstap. Ter Weeme: “We merken dat homeDNA steeds meer eigen wordt binnen ons bedrijf en dat het steeds gemakkelijker wordt om ermee te werken. We zien de voordelen, zowel op kantoor als op de bouwplaats en mede dankzij deze training zal werken met homeDNA alleen nog maar beter en efficiënter gaan. Zeker met het oog op de invoering van de Wet Kwaliteitsborging hebben we al mooie stappen gezet met homeDNA.”

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.