homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Terugblik Bouwbeurs 2017 en vooruitblik Bouwbeurs 2019 homeDNA

Terugblik Bouwbeurs 2017 en vooruitblik Bouwbeurs 2019

22 februari 2018

Een jaar geleden was homeDNA aanwezig op de Bouwbeurs 2017. Dit tweejaarlijkse evenement werd gehouden in het hallencomplex van de Jaarbeurs in Utrecht. Bijna 75.000 mensen bezochten vanaf 6 februari tot en met 10 februari dit event voor de bouwbranche in Nederland én daarbuiten. Zelf waren wij met een eigen stand vertegenwoordigd op het ICT-plein.

Terugblik

Op de eerste plaats bood de Bouwbeurs volop gelegenheid tot een informele en laagdrempelige ontmoeting met nieuwe geïnteresseerden. Naast dat wij in deze setting heel snel iets van ons systeem konden laten zien aan bezoekers, was het ook heel prettig om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen op Bouw & ICT gebied in het algemeen. Specifieke uitdagingen van onze bezoekers en hun organisaties kwamen regelmatig aan de orde in onze gesprekken. Verder was de Bouwbeurs uiteraard ook een aanleiding voor een gezellig samenzijn met bestaande relaties en gebruikers, en het opdoen van nieuwe inspiratie en kennis. De Bouwbeurs was voor ons eveneens een uitstekend moment om onze nieuwe huisstijl te presenteren, waar wij veel enthousiaste reacties op kregen. Onze aanwezigheid heeft naar ons idee zeker bijgedragen aan onze naamsbekendheid en het leggen van leuke, nieuwe contacten. Wij zijn dus achter de schermen alweer druk aan het overleggen en brainstormen over onze aanwezigheid en een eventuele nieuwe stand volgend jaar op de Bouwbeurs 2019. De Bouwbeurs 2019 wordt gehouden van 4 februari tot en met 8 februari 2019, wederom in de Jaarbeurs.

Whitepapers

Ter gelegenheid van de Bouwbeurs 2017 hadden wij diverse informatieve whitepapers samengesteld.

  • Eenvoudig kwaliteit bewaken op de bouwplaats anno 2017
  • Efficiënt samenwerken en evalueren in de keten
  • Het stroomlijnen van servicemeldingen en servicebezoeken
  • Hoe werkt een online woningdossier in het voordeel van de klant en de kopersbegeleider?
  • De voordelen van een integrale oplossing in alle fases van het bouw- en ontwikkelproces

Van gedachten wisselen over hoe wij kunnen bijdragen aan de kwaliteit van jouw projecten? Of wil je de voordelen van ons online woningdossier direct ervaren? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een demo en/of presentatie. Snel starten met een eigen project is altijd mogelijk; wij helpen graag en intensief bij de implementatie.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.