homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates TBI logo homeDNA

TBI kiest voor homeDNA

28 mei 2015

TBI Bouw kiest voor alle modules van homeDNA. Met de keuze voor homeDNA zet TBI in op het verregaand monitoren van bouwkwaliteit en het stroomlijnen van interne en externe bedrijfsprocessen. Ook gaat TBI gebruik maken van het persoonlijke woningdossier voor de klant. Hiermee hoopt TBI meer gemak en ook beleving voor de klant te realiseren.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken verregaand samen. TBI Bouw is actief op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Zowel kleine initiatieven als grote projecten voor publieke en private opdrachtgevers behoren tot hun portefeuille.

homeDNA wordt in de komende tijd gekoppeld met andere interne systemen van TBI Bouw. Een aantal TBI ondernemingen, zoals Synchroon, ERA Contour en Koopmans werkten al geruime tijd met één of meerdere modules van homeDNA. Bestaande gebruikers worden zoveel mogelijk betrokken bij de (door)ontwikkeling en het initiëren van nieuwe functies. Nieuw is bijvoorbeeld de Service App, die in nauwe samenwerking met de eindgebruikers wordt ontwikkeld. De Service App in combinatie met de service en onderhoudsmodule is een totaaloplossing voor het plannen, opnemen en afronden van service- en onderhoudsbezoeken.

Wij zijn blij met het vertrouwen en zien het als een grote uitdaging en eer om samen met TBI en alle andere gebruikers voortdurend homeDNA door te ontwikkelen.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.