homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates SusanenEileen

Susan van Beek geeft het stokje door!

09 september 2022

Na 15 mooie jaren waarin directeur Susan van Beek homeDNA heeft opgebouwd, geeft zij per 1 oktober 2022 haar stokje door aan opvolgster Eileen van Zeijl.

” HomeDNA aan treetop verkopen was de juiste beslissing. Ik heb vertrouwen in de toekomst, waar samen met treetop, en met Eileen aan het roer, homeDNA verder kan groeien voor de bouwbranche en daarmee ook alle klanten binnen treetop kan bedienen.”

Nadat Susan homeDNA in 2020 aan treetop had verkocht, sprak ze de wens uit om nog een tijd betrokken te blijven bij homeDNA. Dit om de overgang voor Eileen zo soepel mogelijk te maken. 1 oktober 2022 is dan ook het moment dat Susan het stokje doorgeeft.

Susan heeft niet zomaar iemand gevonden aan wie ze het stokje doorgeeft. Er is bijna niemand anders die het bedrijf zo goed kent als Eileen. ‘‘Ik ben al 8 jaar werkzaam binnen de organisatie. Waar ik binnenkwam als afgestudeerde van de Haagse Hogeschool en aan de wieg heb gestaan van homeDNA 2.0, is nu het moment daar: het stokje overnemen van Susan.’’, aldus Eileen. Samen met treetop heeft zij de taak om verder te bouwen aan het succes van homeDNA.

De aankondiging komt niet als een verrassing. Susan vertelt: ‘’Het besluit om dit jaar af te treden, daar heb ik de afgelopen twee jaar al naartoe gewerkt. Het is nu tijd om de stap te zetten. Met Eileen had ik mij geen betere opvolgster kunnen wensen!’’

Vertrouwd voor onze partners en klanten

‘’Wij kennen veel vaste partners en klanten waarmee we samenwerken. Zij waarderen ons hoge serviceniveau, wat homeDNA kenmerkt. Dit is dan ook wat klanten van ons mogen blijven verwachten, want homeDNA blijft functioneren op het niveau zoals het altijd heeft gedaan’’, aldus Susan. Eileen bevestigt het verhaal van Susan: ‘‘homeDNA beschouwt zichzelf nog altijd als de extra medewerker van jouw organisatie, zodat je er niet alleen voor staat. Wij helpen mee om jouw doelen te behalen en zorgen ervoor dat je lekker met het systeem werkt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Ik kan dan ook niet wachten om te delen wat de toekomst voor ons in petto heeft’’.

‘Wat dat betreft zijn we nooit klaar en zien we altijd nieuwe mogelijkheden’’

Klaar voor de toekomst

Een systeem als die van homeDNA komt niet van de één op de andere dag tot stand, en zeker ook niet door de bijdrage van maar één persoon. De afgelopen 15 jaar hebben wij met een prachtig team hard aan de weg getimmerd. Gaandeweg is ons systeem steeds omvangrijker geworden en is het uitgegroeid tot hét integrale systeem voor alle klant- en kwaliteitsprocessen in de bouw.

Eileen vertelt: ”Ik vind het een mega eer en een ontzettende uitdaging om Susan op te volgen. HomeDNA is de laatste jaren steeds meer ontwikkeld en de aankomende jaren zitten er nog heel veel leuke ontwikkelingen in de pijplijn. Samen met de andere labels van treetop hebben we een hoop gave plannen, zodat we onze klanten een nog fijner product kunnen bieden. Het kan natuurlijk altijd nog mooier, beter en sterker! Wat dat betreft zijn we nooit klaar en zien we altijd nieuwe mogelijkheden.”

‘’Een geweldig team bij elkaar’’

Sfeer vormt de basis van ons succes

Als er gesproken moet worden over hoogtepunten, dan vormen de mensen absoluut een hoogtepunt voor Susan. ’’We hebben een geweldig stel mensen bij elkaar. Het sterke DNA van de organisatie en de sfeer binnen homeDNA zijn uitstekend en vormen dan ook de basis voor ons succes.’’, straalt Susan. Het voelt voor Susan dan ook goed om zich te kunnen gaan richten op andere bezigheden en haar tijd anders in te gaan vullen. Ze spreekt al haar vertrouwen uit over de verdere toekomst van homeDNA onder leiding van treetop en team homeDNA. Susan laat het bedrijf dan ook met een gerust hart over.

Susan bedankt!

Uiteraard laten we Susan niet zomaar vertrekken. Dit zal, zoals jullie van ons gewend zijn, volledig op z’n homeDNA’s gaan.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.