homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Samenwerking met Het Nieuwbouw Platform homeDNA

Samenwerking met Het Nieuwbouw Platform

01 juni 2017

Stichting LNP lanceerde deze week op de PROVADA het nieuwe concept Het Nieuwbouw Platform. Het Nieuwbouw Platform faciliteert woningaanbieders bij het online beheren van hun woningaanbod. Het Nieuwbouw Platform is opgezet om de transparantie in de nieuwbouw vrije huur- en koopsector te vergroten. De hub functie zorgt door doorplaatsing via diverse kanalen voor een optimaal bereik bij de consument. Deelnemers van Het Nieuwbouw Platform zijn projectontwikkelaars, beleggers, ontwikkelende aannemers en de branchevereniging Neprom.

Ontwikkelaars die gebruik maken van projectbeheer van Het Nieuwbouw Platform kunnen de projectgegevens van de verkoop- en verhuurprojecten in één database beheren die vervolgens voor meerdere systemen kan worden gebruikt, waaronder homeDNA. Zo kunnen de gegevens ook weer worden uitgewisseld met bijvoorbeeld Funda en sites met regionaal woningaanbod. Dit heeft als voordeel dat de projectinformatie maar op één plek ingevoerd en bijgehouden wordt wat tijd en kosten bespaart. Het Nieuwbouw Platform heeft een samenwerking met diverse gemeente portals. Zo wordt het aanbod in deze regio vanuit de database automatisch op deze websites getoond en werkt Het Nieuwbouw Platform actief mee aan het promoten van het nieuwbouwaanbod in deze regio’s. Hieronder valt onder andere Amsterdam Woont.

Koppeling en samenwerking met homeDNA

HomeDNA werkt al geruime tijd samen met stichting LNP. Onder het nieuwe concept Het Nieuwbouw Platform handhaaft LNP de handige koppeling met homeDNA waarmee al geruime tijd projecten, woningtypes, bouwnummers, gegevens van geïnteresseerden en meer uitgewisseld kunnen worden. Actuele verkoopstanden (te koop, onder optie, verkocht) kunnen bijvoorbeeld door de makelaar worden bijgehouden en worden gesynchroniseerd met Het Nieuwbouw Platform. Zo kunnen project- en verkoopgegevens te allen tijde actueel gehouden worden en blijven invoerwerkzaamheden in beide systemen tot een minimum beperkt. Bovendien zijn geïmporteerde projecten vanuit Het Nieuwbouw Platform in latere fasen weer te gebruiken in de modules Kopersbegeleiding en voor verdere realisatie, en eventuele export naar een administratief systeem.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.