homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Samenwerken brengt ons verder- Koppeling met Datarotonde

Samenwerken brengt ons verder: Koppeling met Datarotonde

16 oktober 2020

Mooi voorbeeld dat samenwerken je verder brengt: Sinds gisteren staat de koppeling met Datarotonde live! Datarotonde is het knooppunt voor integratie van informatiesystemen voor woningcorporaties en de vastgoedsector waar alle informatie samenkomt. De informatie die op de Datarotonde wordt ingevoerd wordt automatisch doorgeleid naar de relevante persoon of organisatie in de keten. Door de samenwerking ontstaat er een integraal proces van informatievoorziening.

Eerste onderaannemer die koppelt
Giesbers Installatie Groep, een zelfstandige dochteronderneming van TBI Holdings B.V., is de eerste onderaannemer die via de koppeling reparatieverzoeken krijgt doorgestuurd, afhandelt in hun eigen systeem én automatisch terugstuurt naar homeDNA. De meldingen worden automatisch, digitaal en veilig in de juiste systemen afgeleverd en de status ervan wordt continu uitgewisseld met homeDNA.

Efficiënter aan het werk
De winst hiervan zie je meteen terug in het efficiencyvoordeel: zo heb je geen dubbel invoerwerk meer en hierdoor een snelle verwerking van de servicemelding. Ook is de informatie over de voortgang van de opdrachten up-to-date en hoef je niet meer in verschillende portals in te loggen.

Wij zijn heel erg blij met deze mooie samenwerking! Dat er maar veel (onder)aannemers mogen volgen. Ben je nieuwsgierig naar de werking hiervan? Neem dan contact met ons op via de bekende kanalen.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.