homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Wet kwaliteitsborging tip

Robin Kroon, expert op het gebied van de Wet Kwaliteitsborging, deelt zijn inzichten over waarom het essentieel is om actie te ondernemen voor deze wetgeving, en waarom zelfregie cruciaal is voor succesvolle projecten.

Robin, waarom moet je nu actie ondernemen voor de Wet Kwaliteitsborging?

De Wet Kwaliteitsborging (Wkb) is een cruciale wetgeving binnen de bouwsector die ervoor zorgt dat de kwaliteit van bouwwerken beter wordt geborgd. Een van de belangrijkste aspecten van de Wkb is dat het de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitscontrole verschuift van de overheid naar de bouwpartijen zelf. Dit betekent dat bouwondernemers meer verantwoordelijkheid krijgen voor het waarborgen van de kwaliteit van hun projecten.

Hoe kan de Wkb-tool van HomeDNA helpen?

Robin Kroon benadrukt het belang van het gebruik van tools zoals de Wkb-tool van HomeDNA om het kwaliteitsborgingsproces efficiƫnt en effectief in te richten. Met deze tool kunnen bouwondernemers het kwaliteitsborgingsproces gemakkelijk en gebruiksvriendelijk beheren, wat kan helpen bij het voorkomen van problemen zoals afkeuring van vergunningen en vertragingen in projectopleveringen.

Zelf aan het stuur: Waarom actie ondernemen?

Robin moedigt ook ‘kleinere’ ondernemers aan om actie te ondernemen en zelf aan het stuur te gaan zitten als het gaat om de implementatie van de Wkb. Het is essentieel om proactief te zijn en zelf de regie te nemen over het kwaliteitsborgingsproces, in plaats van passief te wachten op richtlijnen van buitenaf. Door zelf aan het stuur te zitten, kunnen bouwondernemers beter inspelen op veranderingen en mogelijke uitdagingen in het proces proactief aanpakken.

Stel je vragen aan Robin

Heb je vragen over de Wet Kwaliteitsborging of wil je meer weten over hoe je het kwaliteitsborgingsproces in jouw bedrijf kunt implementeren? Aarzel niet om je vragen te stellen aan Robin Kroon. Hij staat klaar om je te helpen op weg naar een succesvolle uitvoering van de Wkb. Stel je vragen via deze link: vraag het Robin.

Neem vandaag nog de regie over jouw projecten en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op de uitdagingen die de Wet Kwaliteitsborging met zich meebrengt. Robin Kroon en het team bij HomeDNA staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.