homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Overal en altijd toegang tot je werkomgeving homeDNA

Overal en altijd toegang tot je werkomgeving

01 augustus 2017

Vakantie: tijd voor ontspanning, iets anders doen of juist even helemaal niets. De bouw- en ontwikkelingswereld is één van de weinige sectoren die nog min of meer collectief op vakantie gaat, hoewel dit ook lang niet voor alle bedrijven op gaat. Anderzijds is deze periode juist voor particulieren een geschikt moment om zich te oriënteren op een nieuwe woning. Het werk staat dus nooit helemaal stil. Sommige mensen vinden het heerlijk om helemaal offline te zijn voor een tijdje. Anderen vinden het juist prettig en rustgevend om op gezette tijden toch op de hoogte te blijven. Dit hangt uiteraard ook af van je functie en de mate waarin je taken door collega’s kunnen worden overgenomen. Ben jij zo iemand die het liefst wel af en toe even inlogt om de laatste stand van zaken te bekijken? In homeDNA is deze mogelijkheid er gelukkig altijd.

Overal volledige functionaliteit

Ben je toch nieuwsgierig naar de voortgang bij de makelaar? Of wil je op gezette tijden even inloggen of de kopers van een bepaald project eruit komen met hun bestellingen? Wil je nog een reminder uitsturen naar mensen voor een sluitingsdatum? Of ben je juist de achterwacht tijdens de vakantieperiode, bijvoorbeeld voor servicemeldingen, maar werk je liever thuis dan in een verlaten kantoor? Van het begin af aan is homeDNA web-based. Op vakantie log je veilig en vertrouwd in via iedere computer met een reguliere browser (Chrome, Safari, Edge of Firefox) en een internetverbinding. Je hebt dan volledige functionaliteiten, net als op kantoor. Ook op een tablet kun je gebruikmaken van het systeem.

We kunnen ons uiteraard voorstellen dat je in de vakantie liever niet bovenop het werk blijft zitten. Het web-based karakter van homeDNA biedt ook de rest van het jaar veel voordelen. Op andere werklocaties hebben alle gebruikers voortdurend alle belangrijke gegevens en actiepunten onder handbereik, bijvoorbeeld tijdens thuiswerken of een overleg in de bouwkeet. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op voor een demo of een presentatie.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.