homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Organiseer een kopersbijeenkomst!

Organiseer een kopersbijeenkomst!

01 maart 2022

Het kan weer én het mag weer! Organiseer een kopersbijeenkomst om de start bouw te vieren met kopers en partners. Een kopersbijeenkomst is dé uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwe buren, maar ook om de voortgang van het project te bekijken.

De afgelopen twee jaar konden kopers elkaar niet persoonlijk de hand schudden en konden de gewoonlijke startbijeenkomsten door corona veelal niet doorgaan. Gelukkig zijn de mogelijkheden tegenwoordig weer enorm! Zo hebben onze gebruikers de kopers optimaal bediend met onze digitale oplossing.

Zo zet je de Afsprakentool in
Nu dat je weer face-to-face met klanten aan tafel kunt, of een kopersbijeenkomst kunt organiseren, is de Afsprakentool in het woningdossier het perfecte hulpmiddel om dit in goede banen te leiden. Je geeft hier als kopersbegeleider verschillende tijdsblokken aan in het woningdossier en klanten kunnen hieruit zelf een moment kiezen dat hen het beste uitkomt.

Jij als kopersbegeleider bepaalt uit welke afspraakmogelijkheden er gekozen kan worden, door het invoeren van de dagen, tijdstippen en de duur van de afspraken. Iedere klant ziet in zijn/haar woningdossier een agenda met de afspraken. Zij zien hier precies welke afspraakopties zij kunnen kiezen, al vergeven of in het verleden zijn. Alles blijft inzichtelijk en toegankelijk.

Last-minute afspraken? Je kunt als kopersbegeleider er ook voor kiezen dat de afspraken die voor dezelfde middag nog, of de volgende dag vrij zijn, optioneel niet meer beschikbaar worden gesteld. Zo bescherm je de agenda, zodat er niet nog last-minute afspraken in worden gepland, als dit niet gewenst is.

Aan de andere kant kun je ervoor zorgen dat meerdere kopers of huurders in dezelfde afspraak kunnen plannen. Dit wordt gebruikt bij een inloopmoment in een modelwoning wanneer kopers of huurders bijvoorbeeld een kleur mogen kiezen voor de keukenkastjes, of tijdens een kopersbijeenkomst. Bij zo’n gelegenheid kunnen ze prima met meerdere kopers of huurders tegelijk komen kijken.

Afsprakentool voor warme opnames
Voor onze bewonersbegeleiders onder ons kun je de Afsprakentool ook goed gebruiken voor warme opnames tijdens de renovatie. De uitvoerder kan inplannen wanneer hij/zij bij een huurder langskomt.

Makkelijk voor beide partijen! Het scheelt namelijk al een hoop bel- en regelwerk wanneer je veel kopersgesprekken moet plannen! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! info@homedna.nl of 010 – 450 63 56.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.