homeDNA is onderdeel van ECI Software Solutions
Sluiten
Nieuws en updates Onze koppelingen met externe showrooms uitgelicht!

Onze koppelingen met externe showrooms uitgelicht!

26 januari 2021

Bij het ontwikkelen van homeDNA proberen we waar mogelijk de verbinding te zoeken met andere partijen, zodat onze gebruikers én hun klanten zo efficiënt mogelijk kunnen werken met ons systeem.

Met onderstaande koppelingen kunnen kopers via het woningdossier inloggen in het portaal van de externe showrooms en kan er een keuze worden gemaakt. De uiteindelijke offerte wordt automatisch teruggestuurd naar homeDNA en als bestelregel aangemaakt in de bestellijst van de koper. De koppelingen zijn een vast onderdeel van onze basislicentie, dus voor iedereen te gebruiken!

Berkvens Deursystemen

Berkvens levert mooie, functionele en duurzame deuren voor woningen. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan binnendeur-kozijncombinaties, die zij zelf monteren in gebouwen, vlak vóór oplevering.


VIOS Trappen

VIOS Trappen is één van de houten trappenleveranciers die Nederland rijk is. Met vele mogelijkheden in houten trappen en tal van accesoires bieden ze een compleet, vernieuwend en op maat gemaakte oplossing voor jouw trap.


Svedex Binnendeuren

Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren en daarmee één van de grootste deurenleveranciers in ons land. Veel van onze gebruikers maken gebruik van de service van Svedex en bieden een Svedex deur aan in hun kopers- of bewonerskeuzelijst.

Trappenfabriek VOS

Al ruim 30 jaar gespecialiseerd in ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige houten trappen met een ruim aanbod aan mogelijkheden.

 

Saproma

Saproma is een online maatwerk module voor de keuzes van sanitair én tegelwerk. Middels een configurator, die gekoppeld is aan een projectwebsite, worden functionaliteiten van producten, design en vormgeving én installatie en montage, op een duidelijke en overzichtelijke wijze samengevoegd.

Velux

Velux is er al meer dan 75 jaar voor al jouw dakramen, dakkappellen, lichtkoepels en raamdecoratie.

Benieuwd hoe deze koppelingen exact werken, dan lichten wij dit graag toe! Je kunt ons bereiken via de bekende kanalen.

Contact

ECI | HomeDNA
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Telefoon: 0318-548648
E-mail: info@homedna.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier uw e-mailadres achter.